Guntis Valneris (spēlē ar baltajiem). (Foto: Publicitātes foto)

Dambretists Guntis Valneris uzvar otrajā Pasaules kausa posmā pēc kārtas

Citi sporta veidi
29. aprīlī 16:41 2024. gada 29. aprīlī 16:41
 
Sporta
nodaļa
| Jauns.lv
Latvijas pārstāvis Guntis Valneris aizvadītās nedēļas nogalē Nīderlandē izcīnīja uzvaru Pasaules kausa otrajā posmā 100 lauciņu dambretē.

Starptautiskais lielmeistars Valneris ieguva 13 punktus no 18 iespējamajiem, pēc papildus rādītājiem apsteidzot tik pat punktus ieguvušo mājinieku Vouteru Sipmu, portālam Jauns.lv , pavēstīja Latvijas Dambretes federācijā (LDF). Trešo vietu ar 12 punktiem izcīnīja polis Filips Kučevskis. "Open" grupā startēja 52 dambretes spēlētāji no deviņām valstīm.

Kā zināms, Latvijas dambretists uzvaru izcīnīja arī pirmā posma sacensībās janvārī Burkinafaso. Nākamās paredzētās sacensības Valnerim ir pasaules komandu čempionāts, kas no 1. līdz 8. maijam norisināsies Portugālē. Kopā ar Valneri Latvijas vīriešu izlasē startēs Raimonds Vipulis un Roberts Misāns, bet Latvijas sieviešu izlasē spēlēs pasaules čempione Jeļena Česnokova, Malvīne Misāne un Alise Misāne.

Citi šobrīd lasa

Karaļa Čārlza oficiālais portrets liek ne vienam vien saraukt uzacis
Vai Latvijas hokeja izlase spēlēja tik slikti, ka "kļuva" par Austriju, un ceļmallapas uz salauztās sirds. Sociālie tīkli mutuļo pēc smagās sagrāves
FOTO: krāšņākie tērpi Kannu kinofestivālā
Pievienot komentāru