Liene Ušakova un viņas draugs Juris jau sprieduši, kādu vārdu dotu savai atvasei

TV
7. maijā 17:27 2024. gada 7. maijā 17:27
 
Izklaides
nodaļa
Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” pārītis Liene Ušakova un Juris Zundovskis kopā ar draugu Mārtiņu devušies pastaigā pa Rīgas Zooloģisko dārzu, un, vērojot žirafes, Mārtiņam rodas jautājums – vai Jeļena ar Juri ir runājuši par bērniem?

Liene neslēpj, ka ir ar Juri apspriedusi abu kopīgo nākotni, tajā skaitā bērnus. Un, piemēram, meitai Juris jau ir izvēlējies vārdiņu. “Jā, ar Juri esam runājuši par bērniem, mēs par visu esam runājuši,” pārliecinoši saka Ušakova.

Uz jautājumu, ko viņi vēlētos pirmo – meitu vai dēlu, pāris atbild, ka tam nav nozīmes, tomēr vēlāk Juris atklāj, ka, viņaprāt, visi vīrieši pirmo grib dēlu, lai tie izpilda tās lietas, kas tēvam nav izdevušās. Dēlam vārdu gan pāris vēl nav izdomājis, bet meitiņa būšot Olīvija.

Ušakova gan neslēpj, ka viņai nekad nav gribējies ne bērnus, ne ģimeni: “Mani vispār neinteresēja ne laulība, ne bērni, nekas tamlīdzīgs”. Tomēr viņa atzīst, ka nu viņas domas ir drusku mainījušās: “Es šobrīd uzskatu, ka tas ir tāds loģisks, organisks attiecību turpinājums… Par laulību es uzskatu, ka tai jābūt, bet bērni var būt un var nebūt, man jau viss ir izdarīts, man nav tā, ka man kaut kāds pulkstenis tikšķ. Ja Dieviņš būs lēmis, tad es neizslēdzu tādu iespēju, ka var būt, bet manis pēc var arī nebūt.”

Citi šobrīd lasa

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video 4
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu 3
Ukraina uzbrukusi Krievijas aviobāzei un naftas pārstrādes rūpnīcai
Pievienot komentāru