Nebinārais dziedātājs Sems Smits "Met Gala" ballē pirmo reizi parāda savu draugu

Slavenības
7. maijā 15:16 2024. gada 7. maijā 15:16
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Britu dziedātājs Sems Smits (31), kurš sevi nepieskaita nevienam no dzimumiem un pieprasa uzrunāt vietniekvārdā "viņi", pirmdienas vakarā apmeklējis "Met Gala" balli Ņujorkā un pirmo reizi plašākai sabiedrībai parādījis savu mīļoto vīrieti Kristianu Kovanu, ķermeņa valodai demonstrējot, cik ļoti aizrāvies ar jauno mīlu.

Sems Smits izskatījās ļoti “aizrāvies” ar savu jauno mīlestību, kad apmeklēja saviesīgo pasākumu kopā ar jauno draugu, norādījusi ķermeņa valodas eksperte. Hita “Stay With Me” izpildītājs “Met Gala” balli Ņujorkā apmeklēja kopā ar modes dizaineri Kristianu Kovanu, šādi atzīmējot savu pirmo publisko iziešanu kopā kā pārim. Abi pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja, mīļi skatīdamies viens otram acīs.

Popkultūras pasaulē labi pazīstamā ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa rūpīgi izanalizējusi abu kustības uz sarkanā paklāja un norādījusi izdevumam “The Mirror”, ka Sems Smits izbaudījis katru krāšņā pasākuma mirkli, izrādot pasaulei savu jaunu mīlestību un demonstrējot abpusēju pieķeršanos.

“Sems izskatījās ļoti aizrāvies ar savu “Met Gala” pavadoni,” skaidroja Džūdija Džeimsa. “Bija skaidrs, ka viņš nolēmis ar acu kontaktu parādīt savstarpējo pieķeršanos, nevis ierasti citiem pāriem, kas to demonstrē ar pieskārienu un apskāvienu palīdzību. Sema sejas izteiksme, kad viņi skatās uz sava drauga seju, izskatās rotaļīga un laimīga, un ir patīkami, ka viņi uzsmaida savam partnerim, nevis smaida tikai kamerām,” respektējot dziedātāja vēlmi tapt uzrunātam vietniekvārdā  “viņi”, komentējusi eksperte. “Sema vaigi ir (savilkti smaidā) apaļi, un viņu acis piemiegtas, liecinot par patiesu prieku. Viņu partnera sejas izteiksme izskatās mazliet atturīgāka, drīzāk smaidot ar aizvērtām lūpām, nevis platu smaidu, taču arī viņa vaigi ir savilkti apaļi, parādot pieķeršanās atgriezenisko saikni.”

Sems Smits un Kristians Kovans lūkojas viens otram acīs. (Foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press)

Sems bija ģērbies melnā uzvalkā, bet viņa partneris baltā. Abi izvēlējušies saskaņotas zeltītas rozes garā kātā, kas bija izraudzīts kā elements žaketes aizdarei. Dziedātājs koptēlu bija papildinājis ar melniem caurspīdīga tilla svārkiem un gaiši zilu kaklasaiti. Savukārt Kristians Kovans izvēlējies zeltītu kaklasaiti. Pāris satiekas kopš 2023. gada.

“Tā kā tērpiem bija jāsimbolizē laiku atpakaļ pagātnē, mēs vēlējāmies atsaukties uz četrdesmitajiem gadiem, Oskaru Vaildu — kvīru ikonu. Mēs abi esam kvīri un briti, tāpēc angļu roze, manuprāt, bija perfekts risinājums,” intervijā uz “Met Gala” sarkanā paklāja norādīja Kovans. “Mūsu attiecību sākumposmā es Semam uzdāvināju metālisku rozi.”

Savukārt Sems pastāstīja, ka vienmēr jūtoties skaists, kad valkājot Kristiana izvēlētus apģērbus. “Es nebūtu varējis vēlēties vēl labāku kompanjonu šim pasākumam. “Met Gala” balle man šķiet kā modes Ziemassvētki – tikpat pasakaini un tikpat nopietni, ņemot vērā apbrīnojamo darbu, kas ieguldīts gatavošanās procesā.” Šī gada ģērbšanās dreskods bija “Laika dārzs”.

Citi šobrīd lasa

Ko darīt, ja sirds krūtīs pukst kā traka? Skaidro ģimenes ārste Iveta Feldmane
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu 3
Ukrainas uzbrukums Krievijas aviobāzei un naftas pārstrādes rūpnīcai
Pievienot komentāru