Amerikāņu aktrise Merilina Monro. (Foto: colaimages / Alamy/ Vida Press)

"Barojošas brokastis strādājošai meitenei," ko no rītiem ēda Merilina Monro

Slavenības
8. maijā 05:03 2024. gada 8. maijā 05:03
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Holivudas ikona Merilina Monro daudziem asociējas ar augsto modi, kinematogrāfisko glamūru un briljantiem. Tomēr kino dīvas ēšanas paradumi bija daudz vienkāršāki.

Kā raksta "Into the gloss", intervijā žurnāla "Pageant" (tagad neesošā) 1952. gada septembra numurā Monro paskaidrojusi, ka daži cilvēki viņas ēšanas paradumus uzskatījuši par "pilnīgi dīvainiem".

"Pirms dodos rīta dušā, sāku sildīt krūzīti piena uz pavarda, ko glabāju viesnīcas numuriņā. Kad ir karsts, sadauzu pienā divas jēlas olas, saputoju ar dakšiņu un dzeru, kamēr apģērbjos. Es to papildinu ar multivitamīna tableti, un es šaubos, vai kāds no ārstiem varētu steigšus ieteikt sātīgākas brokastis strādājošai meitenei," norādīja aktrise.

Merilinas Monro iecienītā uzkoda

Iespējams, kādu pārsteigs, bet vēl viens zvaigznes favorīts bija zaļi burkāni. Tos viņa izvēlējās vakariņās kā garnējumu ceptai gaļai - jēra gaļai, steikam vai aknām.

"Es parasti apēdu četrus piecus svaigus burkānus pie gaļas, un viss. Es laikam esmu pa pusei trusis. Man nekad neapnīk burkāni," Monro jokoja.

Viņasprāt, tieši šāds pārsvarā olbaltumvielu uzturs ļāva bieži palutināt sevi ar saldējumu.

Amerikāņu aktrise Merilina Monro. (Foto: colaimages / Alamy/ Vida Press)

Citi šobrīd lasa

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video 4
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu 3
Ukraina uzbrukusi Krievijas aviobāzei un naftas pārstrādes rūpnīcai
Pievienot komentāru