Neēdis un nedzēris kaķis gandrīz nedēļu spiests nosēdēt "Amazon" kastē; viņu nejauši uz citu štatu aizsūtīja paša saimnieki

Trakā pasaule
29. aprīlī 13:57 2024. gada 29. aprīlī 13:57
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Kāds pāris ASV Jūtas štatā laimīgi atguvis savu pazudušo mājas mīluli, kurš brīnumainā kārtā bija atradies Kalifornijā, sešas dienas pavadījis bez barības un ūdens “Amazon” kārbā. Vēl trakāk — saimnieki paši nejauši bija viņu aizsūtījuši.

“Galena mīl kastes, tā ir viņas personības daļa,” televīzijas kanālam KSL atzina kaķenes saimniece Kerija Klārka, skaidrojot, kā ģimenes mīlulis varēja nokļūt tālu prom no mājām. Viņa ar vīru gandrīz nedēļu meklēja Galenu, tostarp izplatot paziņojumus savā pilsētā.

Par laimi, kāda “Amazon” darbiniece lielā kastē atrada Galenu, nogādāja viņu pie veterinārārsta, un, pateicoties kaķenes mikročipam, varēja sazināties ar saimniekiem. Kaķa dzīvību izglāba tas, ka kaste nebija hermētiski noslēgta, turklāt labvēlīgie laikapstākļi neļāva kaķim pārkarst vai nosalt.

“Tās bija visapbrīnojamākā, trakākā ziņa visā pasaulē,” atzina Klārka. “Sākumā es [veterinārei] nemaz nenoticēju un domāju, ka mani mēģina izāzēt.”

Pāris nekavējoties devās uz Kaliforniju pēc savas Galenas un atveda viņu mājās. Kaķene nu ir atkopusies no stresa, un viss beidzies laimīgi.

Tagad Kerija Klārka aicina ikvienu mājas mīluļa īpašnieku aprīkot savus mājdzīvniekus ar mikročipiem un rūpīgi pārbaudīt savas kastes, pirms tās sūtīt prom.

Citi šobrīd lasa

Zelta vērti padomi tomātu audzētājiem, lai tiktu pie brangas ražas
FOTO: kinodīvas un šovbiznesa zvaigznes ierodas uz prestižo Kannu festivālu
Režisore Dzintra Geka pēc intervijas televīzijā nokļūst slimnīcā. Kas notika? 1
Pievienot komentāru