Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
Andris Briedis
7. martā 21:48
Nerunājot par pašu konfliktu, ja skolotājs jau pēc 3 nedēļām ir tā noskaņots pret skolniekiem kuri tam jāmāca, jārāda piemērs, kas būtu pēc gada, 10, 30. Cik daudzi ciestu no tāda skolotāja? Cik daudzi ir cietuši no tādiem skolotājiem? Atceraties savus neadekvātos skolotājus? Vienmēr būs "nepaklausīgi" skolnieki. Tas neattaisno skolotāja uzvedību. Ir n-tie veidi kā to risināt normāli.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Briedis
7. martā 23:19
Ha ha ha. 1. Mani interesētu redzēt tos "nē" bērnu vecākus kas ir gatavi atdot savu bērnu šādam skolotājam kurš jau nespēj paciest dažus skolniekus pēc 3 darba nedēļām. Jūs tāpat attiektos pret piemēram policistu kuram nepatīk daži un viņš rīkojas kā viņam ienāk prātā nevis kā policistam jāuzvedas. Vai mediķi. Vai ierēdni. ..... 2. Kur palika visi pārējo komentāri? 3. Kā minūtes laikā "nepatika" uzauga no 30 uz 50. Vienkārši nenokurienes. "Moderāturi". A?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Signa Jukšāne
8. martā 07:00
Dārgie bērni! Jums ir dota fantastiska iespēja! Jūs varat darīt jebko un jums par to nekas nebūs. Izmantojiet šo iespēju. Uz priekšu, infantīlie!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Kovaļenko
8. martā 08:19
Tā ir visatļautība!Bērns,redziet,ir neaizskarams,viņam ir tiesības,bet nav pienākumu!Ja nekas nemainīsies,skolotāju nebūs!Skolas pārvēršas par mazgadīgo kolonijām,kūrās ir tikai viens skolotājs -kā ķīlnieks agresīvās klases priekšā!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aigars Svikss
8. martā 08:26
Sanāk. Skolotājām par katru sliktu uzvedību bērnu neaiztikt, bet uzreiz iet sūdzēties direktorei (varbūt ar nofilmētu pierādījumu kā neklausa un izrunājas pretī bērni). Ņemiet skolotājas vērā. Apniks direktorei katru dienu saņemt sūdzību skaitu, cerams cietīs paši skolēni! :D Varbūt atļaus skolotājām tikt ar bērniem galā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Briedis
8. martā 10:27
Dron - es nevis žūlti izliku bet aprakstīju normālu uzvedību. Nevis teroru no vienas vai otras puses. Skolotājam ir jāmāca bērni. Un jātiek galā ar nelieliem konfliktiem. Tas ir viņa uzdevums. To viņi mācās. Ja viņš nevar tikt galā, tiek iesaistīts skolas psihologs vai direktore vai ... kas nu ir nākamais līmenis. Galu galā vecāki. Bet nekādā, nekādā gadījumā skolotājs neuzsāk fizisku aizskaršanu vai arī morālu, ja vien nav tieša drauda kāda veselībai un dzīvībai. Nekad. Ja arī skola netiek galā, ir policija un tālākās sekas. Bet, skolotājs vai jebkurš skolā nedrīkst fiziski vai morāli aizskārt skolnieku. Kas šeit ir nesaprotams? Tu tiešām esi gatavs atdot savu bērnu katru dienu uz 5 līdz 8 stundām kādam kas ir gatavs jebkurā brīdī viņu fiziski iespaidot kad viņš uzskatīs to par pareizu? Galīgi nojūgušies esat? Viņa "pareizi" var būt pilnīgi nesakrist ar tavu "pareizi". Tāpēc mēs dzīvojam likumos balstītā valstī, nevis kur katrs pats izdomā kas ir pareizi un kas nav un tad sāk linča tiesu. Skolnieki ir dažādi. Es neataisnoju skolnieku. Bet ir normāli veidi kā tikt galā ar konfliktiem. Un ir psihopāti, kas reāli apzināti izvēlās tādas profesijas kur var terorizēt citus. Es nezinu par šo skolotāju. Un neapgalvoju. Bet ja 3 nedēļās viņa jau nespēj paciest kaut kādus skolniekus, viņas vārdi, kas būs tālāk? Tāpēc ir likumi un noteikumi. Abām pusēm. Un tad mēs brīnamies ka vēlāk darba vietās par normu tiek uzskatīta agstāku amatu ieņemošo nicinoša, terorizējoša attieksme pret padotajiem. Tas sākas skolā. Pat bērnudārzos, kā rāda niecīgais daudzums gadījumu kas tiek publiski iztirzāti. Es arī ar lielāko prieku pat bez beizbola nūjas izkaidrotu dažiem viņu nepareizo viedokli. Bet viņiem ir jāpateicas visiem saviem dieviem ka mēs dzīvojam normālā likumos balstītā valstī, nevis mežonīgos rietumos kur katrs var izdomāt savu taisnību un linčot citus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Valdis Vanags
8. martā 10:51
Andris Briedis ko tu te flētē? Ej pastrādā pats par skolotāju un zinātu, kā ir strādāt ar nervozēšanu, ka daži skolnieki dara kā grib (apsaukā skolotāju, neklausa, nav disciplīnas sīkajiem uz mācībām, daži pa mobilajiem skatās, ne interesējas pa mācībām). Kādreiz skolotāji deva ar lineāli pa pirkstiem, vai stāvēt kaktā visu klases priekšā, i bija mācība sīkajam kā uzvesties kad ir skolotāja un ir jāmācās, ja negribi būt Rīgas bomārs, jo bez izglītības nekur tagad nelaiž, izņemot par atkopēju vai sētnieku. Daudzi bērni un pusaudži ņirgājas utt. Piemēram Anglijas skolās kur es te dzīvoju, tagad viņiem sen ir kārtība un visi mācās, jo šeit ir riskanti viņiem neklausīt skolotāju, jo būs ļoti lielas nepatikšanas. Mobings ar liels skolās Latvijā es tā skatos. Es Anglijā jau dzīvoju 10 gadu, un latviešu valodu gandrīz pa esmu aizmirsis, jo ikdienišķi nerunāju to valodu, un man te palīdz mana sieva latviski iztulkot.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vadims Kevrelis
8. martā 17:14
Mūsdienās ir tik daudz tiesību un brīvību ka demokrātija nobāl viņu priekšā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi