Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Aija Melece
2023. gada 28. novembrī 10:39
Tā jau vajadzētu, bet tas algas ir tādas, ka knapi pietiek pamatvajadzībām, kur nu vēl remontiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mairita Zariņa
2023. gada 28. novembrī 12:10
Aijai Melecei Ja variet samaksāt 100 € un vairāk arī tagad ziemas mēnešos tad varēsiet pēc renovācijas arī tos pašus 100 € vēl kādus 4- 5 gadus nomaksāt.Takā nav ko žēloties. Domājam loģiski, tās ir jūsu mājas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mārtiņš Skarainis
2023. gada 28. novembrī 14:34
Mairitai taisnība. Tie ka mīnuso viņai un tie kas pluso Aijai pēc definīcijas dzīvo ar padomju domāšanu. Esat kādreiz paņēmuši rokās savus dzīvokļu rēķinus un izskatījuši visas pozīcijas par ko jūs maksājat? Ir tādas pozīcijas kā apsaimniekošana. Jajauta ko apsaimniekotajs īsti apsaimnieko ja nekas netiek darīts nu 90% gadījumu. Tad ir uzkrājumu pozīcija un pārāda pozīcija. Esmu redzejis ka mājai uzkrājumu pozīcija ir 6x lielāka par parāda pozīciju. Manā gadījumā pirms dažiem gadiem RNP veica balsojumu, kura prasīja piekrišanu ka paradu vajadzētu dzēst no uzkrajuma. Nepiekritām. Paradoksālakais ir tas ka šī summa ir konstanta respektīvi ir tādi kas konstanti nemaksā. Neviss nevar, bet negrib. Arī uzkrājumu nenovirza prioritāri svarīgākām lietām aizbildinoties ar kopības lēmumiem, bet neviss ar inženiertehniskiem atzinumiem. Respektīvi maksājam mēs prakstiski visi jau šīs uzturēšanas maksas maziņas vai lielas algas. Tikai ar to darīšanu ir tā ļoti švaki. Īpaši Rīgā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mārtiņš Skarainis
2023. gada 28. novembrī 14:57
Starp citu Rīgas namu apsaimniekotāja Trubko tak kriminallieta skatīta. Korumpantiņš gribēja piesavināties šādas Rīgas namu pārvaldnieka mājas ar lielo plusu un parādīt kā jāsaimnieko - precīzāk jāizsaimnieko. Paņēmis būtu mājas ar mīnusu un parādījis kā jāsaimnieko, tad varbūt noticētu. Ir jau otrs aspekts. Visu stāvokli analizējot rodas sajūta ka kāds vēlas sagraut RNP no iekšienes un tad pa lēto no noprihvatizēt ar labajām mājām, bet sliktās tā teikt izmest. Tādēļ jāmet nost šī padomju domāšana un savam īpašumam ir jāseko līdzi. Jo katra ielaistā tehniska ķibele nākotne izmaksās reizes dārgāk nekā tas ir šodien.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi