Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Gunārs Zvirbulis
2023. gada 27. novembrī 15:16
Ja jau tauta nespēj vienoties vienota mērķa vārda, tad kam atkal jaunas vēlēšanas? Reiz jau bija tādas vēlēšanas , kas patrieca Šleseru pagrīdē un kas? Jebkuru Saeimu var turēt īsā pavadā ar sabiedrības vienotību, ja tās nav, tad ir tā kā mums ir. Ar nopirktiem vēlētājiem var manipulēt( vai pensionāri pirms vēlēšanām netika uzpirkti no Vienotības puses?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Elīna Konošonoka
2023. gada 27. novembrī 20:04
Vispirms ir jāpieņem likums, ka nākamajā Saeimā NEDRĪKST būt ievēlēts kaut 1 no atlaistās Saeimas. Citādi: vispirms mēs (nodokļu maksātāji) apmaksāsim kompensācijas, tad apmaksāsim jaunās vēlēšanas, lai rezultātā ievēlētu tos pašus, kurus atlaida.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Viļumsons
14. janvārī 15:11
Esošā Saeima būtu jaatlaiž, jo: 1) Solījuma nepildīšanas gadījumā tiem nekas jeb nenes atbildību; 2) Neadekvāti augsts atalgojums, kamēr tai pat laikā tauta nespej savilkt galus; 3) Visas otrās neatkarības laikā vēl joprojām NAV uzplaukuma labklājībā. Aug tikai visa veida parādi; 4) Vietējais pamatiedzīvotājs ir atstumts otrajā plānā. Svešiniekam tiek lielākas privilēģijas, kas veicina vietējos pamest valsti; 5)Tiek pieņemti tādi lēmumi, kas pakāpeniski degradē tautu. Nav uzlabojumu veselības, tiesiskajā sistēmā. Labklājība vispār klibo uz divām kājām, izņemot atsevišķu kategoriju... Un tā jprm sarakstu vēl varētu turpināt un turpinat.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi