Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Daina Uhnala
2023. gada 15. novembrī 11:28
Cik labi, ka vēl ir cilvēki ar saprātu un, galvenais, drosmi stāties ceļā šim noziedzīgajam ārprātam! Paldies, Una Andesone!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Elina Lezarova
2023. gada 15. novembrī 15:13
Padomju laika mantojums, jeb savu svēto stereotipu vergi, kas joprojām tic, ka bērnus nes stārķi vai tēvocis Ļeņins. Piedevām, cilvēku anatomijas mācību grāmatās, attiecīgās vietas cilvēka ķermeņos ir jābut aizpildītām ar naivu tukšumu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Tīna Kirilova
2023. gada 15. novembrī 15:15
Uzskatu,ka valda totāls morāles pagrimums un tas ir maigi teikts.Degradācija.Rakstīšu patiesību,lai ir ko salīdzināt. 1982.gadā tika izdota Dr.Jāņa Zālīša grāmata ''Mīlestības vārdā'', kura bija ierobežotā tirāžā, paredzēta Dzimtsarakstu nodaļā dāvināt pāriem,kuri iesniedza pieteikumu laulības reģistrācijai. Tātad,pieaugušiem cilvēkiem. Ļoti nedaudz grāmatas tika jaunajiem pāriem uzdāvinātas,jo ļoti ātri nāca ziņa,ka šīs grāmatas ir pornogrāfija un punkts.290 lappušu grāmata ar visai pamatotiem mediķu skaidrojumiem par ģimeni,bērniem,iedzimtām vainām, alkohola ietekmi uz ģimenes dzīvi, nesaskaņām un tā tālāk,tika apturēta viena iemesla dēļ: grāmatā tika zīmētā veidā(pēc iespējas cenzēti) pielikumā ievietoti zīmējumi( pozas precētiem cilvēkiem)pašas nevainīgākās kādas vien var būt. Viss...Visa grāmatu partija tika izvesta un iznīcināta. Tiem gadiem,tā šķita izvirtības augstākā pakāpe.Vēlreiz uzsveru-- pārdošanā grāmata nebija,tikai Dzimtsarakstu nodaļās paredzēta PIEAUGUŠIEM cilvēkiem!!! Tad kā lai nosauc to,kas patreiz notiek??? Domāju,ka daļa šo cilvēku,kuri veido un izdod šodienas ārprātu ir to cilvēku bērni ,kuru vecākiem grāmatiņa tika dāvāta. Jūtiet starpību starp tā laika un šodienas morāli???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
sandris ozols
2023. gada 15. novembrī 16:15
Pirmsskolas un sākumskolas bērniem nav nekas jâzin par to visu perversiju...vińam tas vnk neinteresē..un Kur nu vēl ar varu uzspiest... Tas, Ko Tavs bērns Darīs internetā, un kā vińš uzzinās to visu-pagalmā, skolā jeb no Sodomiešu izdotām grāmatām-tas ir atkarīgs no vecākiem, un audzināšanas... Normāli vecāki savu bērnu pat nepielaistu uz tām stundām, kur uzstājas skolotāji-pedofīli... Jo savādāk tos lopus nenosaukt....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Uldis Mellenbergs
2023. gada 15. novembrī 16:20
Ādolf tu uzzināji ka esi gejs vai meitene ar pautiem? Ko īsti tu uzzināji? Nu ne jau kā dzimst bērni. Tāpēc labu laiku atpakaļ papardes zieds jaunāko klašu skolēniem dalīja prežus ar saukli kniebieties uz nebēdu, jo prežiem naudas tāpat nebūs. francijā pat pamatskolu beidza ar orģijām, interesentu kur tagad viņi andelē savu ķermeni?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aigars Svikss
2023. gada 17. novembrī 21:48
Kāpēc gailis lec uz vistas? Nezinu, ko bērnam atbildēt!!! :D
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi