Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Uldis Mellenbergs
2023. gada 11. novembrī 16:58
ja gribat lai ēdiens netiktu izmests ārā, tad no viņa vajag atteikties. vieni badā, bet ēdiens nebūs izmests. bet ja nopietni tad ir tikai divi faktori - ēdiens un organizācija. cik sapratu tad abos izgāzās un rezultāts ir kāds ir. sakārtojiet organizāciju un tad ķerieties pie ēdiena.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze Pētersone
2023. gada 11. novembrī 20:17
Tas bija nevis izaicinājums, bet uzdevums svētku rīkotājiem, kas bija jāatrisina, lai pārtika netiktu izšķērdēta un nenonāktu atkritumos, taču viņi ar to netika galā. Jāmaina vadība.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mariss *Birch* Stankevičs
2023. gada 12. novembrī 01:51
Tajā brīdī,kad ambīļu bars atjēgsies,ka lietas darās pilnīgi savādāk,tad arī problēma kā tāda atkritīs. Savulaik,20tajos Dziesmu svētkos,1990tajā gadā galībnieku bija varbūt pat vairāk kā šobrīd,bet nebija NEKĀDU ēdināšanas problēmu. Jo netika radīti nekādi absurdi normatīvi. Kolektīvus ēdināja dažādās izglītības iestādēs Rīgā,katram bija savs laiks,kad ierasties pusdienās... un baroja pat elegantāk nekā vidēji tajos problemātiskajos laikos. Un tā nav nostaļģija.Tas ir stāsts par to,ka darot lietas vienkāršāk rezultāts ir nesalīdzināmi labāks. Ja man piedāvātu šodienas centralizēto pusdienkasti ar kautkādu makaronpļurzu,tad nu ēdiet viņu paši tie,kas to izgudroja,,,
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi