Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Anita Balnasa
2023. gada 9. oktobrī 14:42
Kādā sakarībā tādi vispār brauc uz Latviju? Kāpēc ar tādiem vispār vajadzīgi kaut kādi kontakti? Kāda sadarbība? Normālu valstu vairs nav?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze Veldze
2023. gada 9. oktobrī 16:21
Mūsējie jau varbūt sarunājuši lēto darbaspēku no Palestīnas.Nemaz nebrīnītos.Tā gribam visiem iztapt,ka nemaz nešķiro kas ir kas patiesībā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Itan Blek
2023. gada 9. oktobrī 17:43
Neviens ar hamas nesadarbojas. Ko potē- ka visi palestīnieši ir teroristi? Hamas valda Gazā. Rietumkrastā leģitīmi atzīti cilvēki. Viņi nav homogēni. Tur ir, piemēram, arī musulmaņu pilsēta, kur no seniem laikiem nolemts, ka tā jāvada kristietim. Jūtūbu paskatieties. Piemēram vox nagba, lai redzētu kur kājas problēmai aug. Un hamas nebija nekas līdz Izraēla viņu nesāka atbalstīt, lai panāktu šķelšanos Arafata sekulārajā politikā. Standarta scenārijs tuvajos austrumos. Ja pie varas ir reliģiski fundamentālisti - 100 pukti, ka viņus izveidoja, atbalstīja, pie varas izbīdīja rietumu imperiālisti. 100 punkti, ka iepriekšējās varas vai alternatīvas bija liberālākas, sekulārākas. Rietumi bija iesēdušies uz savu totalitāro ielikteņu noturēšanu, valstis gribēja tiesības pār saviem resursiem, vai viņu sociālās politikas rietumi uztvēra par pārāk komunistiskām. Visas trīs reliģijas Izraēlā dzīvoja mierīgi, līdz briti nesāka solīt vieniem vienu, citiem to pašu. Un antisemītiskā eiropa gribēja arī atbrīvoties no saviem ebrejiem. Izraēla Gazā civiliedzīvotājus nogalina regulāri. Vidējais vecums- 18 gadi, tai koncentrācijas nometnē Gazā, nav no labas dzīves.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Itan Blek
2023. gada 9. oktobrī 17:53
Te par izsūtīšanām uz krieviju nepārtrauc gauzties, bet prasa lai palestīnieši ar tajā pat laikā notikušajām un krietni asiņainākām izspiešanām no savām zemēm būtu mierā? Vēl tagad uz kaimiņvalstīm izspiestajiem neļauj mājās atgriezties. Un entās citas apspiešanas un aparteīds Palestīnā tikai turpinās. Rietumos par tām lietām atklāti melo. Mācību grāmatās raksta, ka iztumtie aizgājuši labprātīgi, nevis ar teroru un slaktiņiem izdzīti.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ruta Miluna
2023. gada 9. oktobrī 20:08
Kādas vēl sadarbības iespējas veselības aprūpes jomā? Jau pilnīgi aptrakuši? Ar atpalikušu teroristu valsti viņi te vēl apmainīsies pieredzē! Tā ES arī nav īsti riktīga - katru gadu piešķir kā humāno palīdzību desmitiem miljonu eiro. Pagājušajā gadā Palestīna saņēma 26 miljonus eiro. Tā vietā, lai attīstītu savu zemi, nepārtraukti uzbrūk Izraēlai un vairojas kā tarakāni. Pretīgi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Sandris Berziņš
2023. gada 9. oktobrī 23:54
Saksim ar to ka tādas Palestīnas nav un nebūs, ir tikai Izraelas okupētas teritorijas, Gaza sektors ir savdabīgs geto, ko konbtrolē teroristi. Angļi solīja izveidot divas valstis, par Izraelu viņi solījumu izpildīja, bet par Palestīnu neizpildīja tapēc , ka to neļāva ebreji, lai varētu demokrātijas vardā okupēt palestīniešu zemes. Visus palestīniešus likt zem vienas kārtis? Vēsturi nest mācījušies, tā vēl darīja Hitlers ar ebrejiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi