Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Onaon Nano
2023. gada 1. oktobrī 20:31
Un kādam ienāca prātā ģeniāla doma, ka šitādiem te ir jāiet uz parastām skolām, kā parastiem skolniekiem. Un lūk rezultāts, un ne jau pirmais. No tādiem cieš skonieki, skolotāji, apkārtējie. Un tas turpināsies. Būs līķi, kaudzēm. Šādas personas ir jāizolē, un jābūt uzraudzībā speciāli apmācītam personālam. Mātes un informēto personu atbildībā ir sagandētā sievietes dzīve, viņiem ir jātabild, un jākompensē kaitējums.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Cīrulis
2023. gada 1. oktobrī 22:04
Konkrēti par to, ka viņa bijusi vardarbīga un bīstama, neteica man neviena vārda. Jā, mentālas problēmas... Un skolotāja pati tagad arī nerunā. Vajadzēja no darba devēja pieprasīt 1 miljonu lielu morālo kompensāciju, jo Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija pieņēma lēmumus par slimu cilvēku integrāciju sabiedrībā. Lai IZM regresa kārtībā šo summu piedzen no vardarbīgās meitenes vecākiem un maina likumdošanu. Skolniekiem ar šādām mentālām problēmām jāmācās slēgta tipa skolās ar speciāli apmācītu personālu. Iepatiksies viņai kāds klasesbiedrs, bet viņam patiks cita, tad šāda slimniece varēs "konkurentei" ar šķērēm izdurt acis un neviens neatbildēs?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vija Rudzīte
2023. gada 2. oktobrī 01:33
>> Jānis Cīrulis. Pilnīgi piekrītu, ka skolotājai tas jādara, lai meklē juristu, kas uzņemas iesniegt tiesā darba devēju. Jaunavu drīz no med. iestādes izlaidīs un riņķa dancis turpināsies: māte - skolotāja - draudzene - jebkurš cits, kas ceļā gadīsies...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ingurds Lazdiņš
2023. gada 2. oktobrī 11:32
Kā jāsaprot " mēģinājums izdarīt citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu"?? Vai varētu būt arī "tiesiska" citas personas nonāvēšana? Latvijā tagad tā?..
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi