Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Anita Biseniece
2023. gada 27. septembrī 07:55
Kur nu tgd visi pamodušies. Mūsu novadā Ukru, Lielauces, Īles, Annenieku, Zebrenes, Bukaišu, Auru, Tērvetes, Bērzes, Krimūnu, skolas tika slēgtas SKOLĒNU neesamības dēļ jau , sākot ar 2000. gadu apmēram, tas ir 20 gadu ilgs periods. Un nu vairs nav praktiski nevienas, uz robežas Benes vsk , kas ir pamatsk, un visu laiku bija liela skola ar 600 bērniem. Fakts, ka valsts izmirst, tiek tā mierīgi konstatēts- jāāā, tāā'ir.... foooorši....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Z I
2023. gada 27. septembrī 08:30
Nepiekrītu. Latvieši neizmirst, viņi vienkārši ir pārcēlušies dzīvot uz citām valstīm. Neņemam imigrantus, veicinām valsts attīstību, tiekam vaļā no padomju domāšana un darām visu, lai cilvēki atgrieztos. Bet tā diemžēl nenotiks. Latvija ir izvēlējusies citu ceļu. Tāpēc pieļauju, ka izbrauks vēl tie, kuriem apniks dzīvot krievu guberņā, ja nekas nemainīsies.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze Veldze
2023. gada 27. septembrī 09:39
Ar valdības dāsnu atbalstu pacēla elektrības cenas.Tas laikam ir solis pretī "veiksmes stāstam".Bet patiesībā-nākošais vilnis aizbraukšanai,jeb,kā viņi saka-izmiršanai.Jaunieši negribēs sēdēt tumsā un skaitīt melnos centiņus,negribēs saviem bērniem likt braukāt uz tuvāko skolu,kur ceļā jāpavada stunda.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Laika Gars
2023. gada 27. septembrī 11:45
Tā viš i. Kurš tad tev gribēs dzīvot vietā, kur nav ne darba, ne perspektīvu, ne skolas, ne kā cita. Laukos paliek daži lielie zemnieki, kuri apstrādā tūkstošus hektāru un pensionāri, kuriem ir garantēts ienākums no sociālā budžeta. Pārējie tinās prom. Ja Latvijai būtu nafta, kā norvēģiem, tad varētu atļauties kā norvēģi subsidēt savas nabadzīgās un tukšās teritorijas, lai tur vispār kāds dzīvotu. Diemžēl mums naftas nav un naudu paņemt no kurienes arī nav.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Jansons
2023. gada 27. septembrī 13:21
Padomijā vēl bija valsts politika, kā piesaistīt iedzīvotājus laukiem. Tika domāts par darba vietu veidošanu laukos un iedzīotāju skaits turējās. Šodien šādas politikas nav vispār Darbavietas laukos slēdz lai tādas pašas atvērtu pilsētās. To esam nosaukuši par optimizāciju. Drīz laukos varēs rīkot safari. Ārzemnieki varēs braukt briežus un cūkas skatīt, tikai cilvēku vairs nebūs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi