Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Andris Juhņevičs
2023. gada 25. septembrī 10:21
Mums katram ir zināmi paziņas, radi vai viņu tuvinieki, kuri ir bijuši deportēti. Vai tur jau dzimuši. Domāju, nevienam normālam latvietim nevajadzētu būt ilūziju par to, kas ir rašisti. Un to nevar ietekmēt nekāda propoganda.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Lulle
2023. gada 25. septembrī 18:09
Par propagandas ietekmi ilgākā laikā: mans paziņa ( kuģu mehāniķis) stāstīja šādu stāstu: reiz Šanhajā viņam ir bijis jāstrādā kopā ar kādu vācieti, kurš visu laiku bijis satraukts un nervozs . Jautāts pēc iemesla, drauga kolēģis atklājis, ka viņam kā augstas klases speciālistam, kuģniecības sabiedrības ir gatavas maksāt lielu algu. Ķīnieši, uzzinājuši, ka viņus vadīs " augstākās rases" ( tālajos austrumos vēl joprojām tiek izdota grāmata " Mein Kampf") pārstāvis, lidostā sarīkojuši, viņuprāt, sirsnīgu uzņemšanu: kolīdz vācietis parādījies uz trapa, nostājušies nacistu sveicienā un saukuši :" Sieg heil!" Nabaga mehāniķis visu laiku domājis, kā viņš pierādis, ka nav neonacists.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Bāliņa Iveta
2023. gada 27. oktobrī 13:39
Iteresanti; Vai citas bijušas PSRS laiku republiku tautas arī mēdz savus bērnus ģērbt PSRS Otrā pasaules kara laika zaldātu formās? Vai tikai krievi tā dara?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi