Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Andris Juhņevičs
2023. gada 15. septembrī 12:19
Izskatās, ka negatīvu komentu arī nedrīkst rakstīt- visi komenti ir izdzēsti. Bravo, jauns.lv, ar šo jūs parādījāt kas ir kas
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Heidemanis
2023. gada 15. septembrī 12:55
Šis mēdijs acīmredzot ir valdošās kliķes uzpirkts un neko negatīvu rakstīt nevar! Arī manu komentāru izdzēsa! Šo mēdiju turpmāk vispār nav ko lasīt!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vilnis Ābels
2023. gada 15. septembrī 13:33
Kariņš un pārējie mūsu cilvēki patreizējās valsts institūcijās būtu iespējuši vairāk ja nebūtu tik daudz pagātnē sastrādātās nelietības, postījumi valstī jālabo. Jau 83 gadus tiek zāģētas Latvijas saknes visās iespējamās vietās. Kā čaklu skudru mājā 83 gadus vandītu ar koku... Maskavas Ārpolitikas institūts nepārtraukt šos 30 gadus rīkojas un izrīko savus rezidentus, lai veidotos un pastāvētu situācija, kad, nav iespējama valstī monolīta tautvaldība, vienota Saeima- ar kādu reiz uzplauka Latvijas brīvvalsts. Mums nav normāla valsts, nav normāls iemītnieku dabisks sastāvs, nav normāla situācija. Ar šādu kontingentu nobalsot optimālus risinājumus sasniegt nepieciešamo rezultātu 4 un 5 partiju koalīcijās mūsu valdībām sasniegt/ realizēt, ir tuvu neiespējamam... Spēju robežās un pie ļoti vājiem slāviskajiem kadriem ministrijās- mūsu izvēlētie cilvēki to veic. Valstī ir daudz vairāk no Krievijas saplūdušie, nekā jebkurā citā mūsu kontinenta valstī. Ar pēcnācējiem 3- 4 paaudzēs. Legāli, nelegāli, neuzskaitīti, nereģistrēti, tagad arī TUA sekas vēl..! Kopš 2009. gada Krievijas pilsoņu skaits Latvijā izaudzis vairāk kā par 60%. (Šlesera/ Kalvīša darbības, un līdzīgu uz Krieviju tendētu darbību sekas). Dati liecina, ka no 2010. gada jūlija līdz 2020. gada decembrim atbilstoši investīciju programmai PMLP ir izsniegusi 19 000 TUA. Kas tad ieviesa TUA un savāca par 60 % vairāk nepilsoņus valstī!? Uz šodienu dati būtu vēl daudz skarbāki.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Janis Heidemanis
2023. gada 15. septembrī 14:42
Ābela kungs nevajadzētu gan attaisnot Krišjāņa Kariņa un Jaunās vienotības valdības prettautisko, Latviju gremdējošo politiku! Tāds dzimstības kritums nav bijis pat okupācijas gados, nevaru iedomāties ka 1.septembrī padomju laikā nebūtu gatava darbam kāda skola, tagad 1/2 gadu un vairāk jāgaida lai tiktu uz medicīniskajiem izmeklējumiem un speciālistiem. Nauda trūkst medicīnai, izglītībai, bet maksājam un maksāsim lielu naudu par vakcīnām, kas daudzus ir novedušas pie nopietnām veselības problēmām! Neskatoties uz to nopietnas strādāšanas vietā, Kariņš ir tērējis laiku diskusijām par "kāju" skaitu valdībā! Uzmanības centrā ir Stambulas konvencija un bērnu "pareizā seksuālā audzināšana" nevis tautsaimniecības attīstība! Ar elektrības un sadales tīkla nenormālajiem tarifiem tiek gremdēti mūsu uzņēmēji un iznīcinātas mājsaimniecības! Kariņa valdība ir īpaši izcēlusies pat ar savu likumu nepildīšanu! Vienīgais viņa panākums ir algu palielinājums pašiem! Nu redzēsim vai šis komentārs atkal tiks izdzēsts, vai mums ir demokrātija vai nav, vai ir cenzūra vai nav?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Savine Kolomenska
2023. gada 15. septembrī 15:32
Pēc Kariņa ,,labo darbu,, uzskaitījuma uzreiz var secināt ,kam šie mēdiji kalpo ,pēc labo darbu saraksta Kariņš gandrīz vai īsts brīnumdaris ,bet patiesībā no visiem šiem ,,varoņdarbiem, ,nekas īsti līdz galam nav padarīs ,vai padarīts tikai uz papīra ,tāpēc arī nav reāli redzamu rezultātu ,tāpēc Latvija savā attīstībā nevis progresē, bet piedzīvo reālu regresu visās jomās .Kur ir reālie uzlabojumi ,kāpēc tos neizjūt tauta, kāpēc Eiropā un pasaulē esam gandrīz pēdējie visās jomās , kāpēc strauji samazinās iedzīvotāju labklājības līmenis , tādus kāpēc es varētu sarakstīt daudz lielākā penterē ,nekā viņa labie darbi .Drīzāk jau viņa vadītā valdība saistās ar daudziem skandāliem ,kurus nekad neizmeklēja ,bet noklusēja, augstu korupcijas līmeni ,demokrātijas ignorēšanu ,tukšvārdību.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vilnis Ābels
2023. gada 15. septembrī 16:14
To: Janis Heidemanis < Vēlējos tikai vērst cilvēku uzmanību uz cēloņiem- kuru dēļ situācija tagad mūsu Latvijā ir tāda, kādu to visi, protams, jūtam un zinām. Jūs tikai aprakstāt sekas 83 okupantu un to pēcteču postīšanai mūsu Latvijā. Kariņs paveica to- ka vispār izveidojās valdība, ko kremļa satelitgrupējumi nemitīgi centās nepieļaut. Sarežģītajā to gadu periodā jebkura cita premjera darbība un rezultāti nevarēja būt tūlīt saulītē un laimē nesoši- lai kā daudziem no mums to gribētos... Šķiet nespējat uztvert visu- ko iepriekšējā tekstā paudu...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi