Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Jānis Cīrulis
2023. gada 21. jūnijā 07:16
Pēdējos trīs gadus pie neirologiem, traumatologiem, neiroķirurgiem Valērija vērsās, kad viņai pēkšņi bez redzama iemesla sāka sāpēt labā kāja. Beidzot viens no neirologiem ( Pēc trīs gadiem ) rūpīgāk iedziļinājās jaunietes situācijā un nosūtīja viņu uz detalizētu visu mugurkaula daļu datortomogrāfiju. ????? Un tagad pasakiet ka visi ārsti bija ieinteresēti viņu izārstēt. Viena maksas konsultācija, otra, trešā, ceturtā, piektā, un utt....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Cīrulis
2023. gada 21. jūnijā 07:18
.Viens neirologs nejauši nosūtīja viņu uz detalizētu visu mugurkaula daļu datortomogrāfiju. Varbūt ar to bija jāsāk, nevis no pacientes 3 gadus slaukt naudu, arī no valsts, un pēc tam ārsts rekomendēja nevilkt laiku garumā un izoperēt audzējus pēc iespējas ātrāk.Operāciju Valērijai veica Stradiņa slimnīcā, taču jau pēc divām nedēļām viņas stāvoklis pasliktinājās – sāpes kļuva spēcīgākas, turklāt Valērija pārstāja just kāju. Ķirurgs, kurš veica operāciju, pēc Valērijas vārdiem, neko viņai nepaskaidroja. Visiem tiem ārstiem pašiem vajadzēja apmaksāt šo operāciju, par savu darbu ir jāatbild.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Dzintra Saulīte
2023. gada 21. jūnijā 09:35
Man nav gadījušies mugurkaula ārsti,kuri pieņemtu bez muguras MR . Ja sāp,vajag uzreiz,nevis gau gaidīt,tas nozīmē 100 euro (tagad esot dārgāk) Bez MR neviens cienošs arsts nepieņem. Tik viens bet...mugura tiek sadalīta pa daļām, katra daļa maksā 100+euro. Nu...vēl jauna ,cik ieguldīja veselības sistēmā? Un...tagad ?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Cīrulis
2023. gada 21. jūnijā 11:22
Tad labāk jau sadalīt nevis pa daļām ,bet pa skriemeļiem. 5 jostas skriemeļi —L1-L2-L3-L4-L5 un 500 eiro rokā. Nu un ja nevar atrast, tad MR pakļaut visus 33 skriemeļus. 3300 arī nauda.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi