Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Aivita Freimane-Medne / Cipa /
2023. gada 2. jūnijā 12:54
Inga Maknamara- Kas Jūsuprāt ir cieņa un kas ir grēks? Krāpt, melot un dzīvot dubultu dzīvi ir cienīgi un nav grēks ? Kas ir svēts.... Dažam labam deputātam zagts un melot ir svēts. Nejauksim politiku ar garīgām lietām - tas nekad neies kopā. Un nav nedz zilu, nedz zaļu, nedz arī rozā cilvēku. Cilvēks ir cilvēks un svarīgāk ir raudzīties virzienā un saskatīt, ko pasaulei labu cilvēks var dot. Mums jau ir bijuši prezidenti- kuriem ir bijušas mīļākās, ārlaulības bērni, čekas biedri, kukuļņēmēji - vai viņi ir godīgi un viņiem ir kas svēs ?!!!!!! Mums deputāti sēž Saeimā ar dubultām dzīvēm un ārlaulības sakariem- vai tā ir cieņa, godīgums un vai tas ir svēs ???!!!!!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
ivars toms
2023. gada 2. jūnijā 14:10
Mulkigi ceret ka viss bus ka ieprieks un bijusie cekas agenti dzivos uz plasu kaju,to gan Eiropa un ASV saprot un cerams ari Latvija sapratis,Ukraina strauji ir mainijusi pasaules dienaskartibu !!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Menora
2023. gada 2. jūnijā 14:50
Nekas nekritīs. Lai nomierinās. Vienkārši valstij ir jāsagremo dažas lietas un tas ir arī viss. Saņematies. Jau apnicis, ka viss tiek kurbulēts, ja nevari pielāgoties jaunumiem, tad sāc ar sevi. Kauns par tautu un par aizejošo prezidentu. Pats sevi labāk atlaid. Maisīs te gaisu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze Veldze
2023. gada 2. jūnijā 20:21
Kad tie cilvēki beidzot sāks strādāt?To vien tik dara kā pārbīda beņķus,mainās vietām un mērās krāniņiem.Vai kādam arī vispār rūp MŪSU labklājība? Kad beidzot sāks domāt,ko darīt lietas labā,lai mēs beigtu vilkties visiem astē?!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi