Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Eduards
2023. gada 19. maijā 22:09
Svētku izpilddirektores Dainas Markovas kundzes vārdi ir diezgan savdabīgi, manuprāt, jo dalībnieki arī ir Latvijas iedzīvotāji, turklāt ar vienu lielu atšķirību - viņi ir svētku galvenā sastāvdaļa un vēlas saviem radiniekiem arī parādīt to, ar ko nodarbojas brīvajā laikā. Turklāt viņa izsakās gandrīz vai tā, it kā dalībnieki nemaksātu valstī nodokļus un par šīm rezervētajām biļetēm arī nemaksātu tāpat kā ikviens cits pircējs to pašu naudu tādā pašā apmērā - ar vienīgo atšķirību, ka tās ir viņiem rezervētas - tātad viņi varētu būt droši, ka viņu uzaicinātais cilvēks patiešām viņus redzēs. Vai tiešām viņa domā, ka dalībnieki nav vairāk pelnījuši, nekā citi nesaistīti indivīdi, iespēju iegādāties biļetes pēc sava ieskata? Diez, cik motivējoši ir uzstāties, ja savus radiniekus pat uzlūgt īsti nevar, kad tieši viņi ir galvenie dalībnieku atbalstītāji!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kārlis Bērziņš
2023. gada 20. maijā 03:02
Šim ierobežotam biznesa pasākumam nepienākas valsts atbalsts, ja līdzekļi tiek izmantoti kaut kādai peļņai. Galvenie Dziesmu un Deju svētku radītāji ir daudzie to dalībnieki, kas ir brīvprātīgi! Varbūt valsts atbalstam vajadzētu būt ar nosacījumu, ka visi to organizatori darbojas brīvprātīgi un par to tiek publiski sumināti! Kamēr ir personas, kas uz šo svētku rēķina nopelna, valsts kontrole taču nevar dot pozitīvu rezultātu, vai tomēr var?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kārlis Bērziņš
2023. gada 20. maijā 03:10
Mūsu Dziesmu un Deju svētki ir milzīga mūsu tautas un valsts vērtība, taču veids, ka brīvprātīgie dalībnieki strādā nesavtīgi bez maksas, ļaujot nelielai organizatoru daļai pelnīt ir sociāli nepareizs! Varbūt likumiski jāmaina kārtība, ka dalība Dziesmu un Deju svētkos visiem ir brīvprātīga, tad pelni no graudiem tiktu ātri atsijāti. Pieļauju, ka tad arī lielākai tautas daļai rastos iespēja apmeklēt vairākus pārdomātākus Tautas svētku koncertus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi