Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Kārlis Zemturis
2023. gada 22. aprīlī 08:57
Bet, vai tad mēs nemaksājam ? Ja, jā tad kāpēc nesaņemam ?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Cīrulis
2023. gada 22. aprīlī 10:31
Man liekas ka kristiešiem šādam jautājumam nevajadzētu būt, atbilde ir bībelē. Marka ēvanģēlijs 12 nodaļa: 41. Un Jēzus sēdās Dieva šķirstam pretī un lūkoja, kā tie ļaudis naudu meta Dieva šķirstā; un daudz bagāti iemeta daudz. Un viena nabaga atraitne nāca un iemeta divas artavas, tas ir viens kvadrants. Un Viņš Savus mācekļus aicināja un uz tiem sacīja: “Patiesi, Es jums saku, šī nabaga atraitne vairāk ir iemetusi nekā visi, kas Dieva šķirstā ir metuši. Jo visi no savas bagātības ir metuši; bet šī no savas nabadzības ir iemetusi visu, kas tai bija. Tad nu Auziņi slimnīcā gulēs pēļos, pusdienās ēdīs kakla karbonādes, bet sētnieks Pēteris ar savu 600 eiro gulēs uz vates matrača un pusdienās ēdīs lēcu putru. Pensionāri vispār varēs gulēt bez matrača un ēst to, ko citi slimnieki nebūs apēduši.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Zane Lindermane
2023. gada 22. aprīlī 14:33
Kāpēc joprojām Valsts atmaksāta veselības aprūpes sistēma tiek nodrošināta nodokļu nemaksātājiem? Aplokšņu algu saņēmēji joprojām var ārstēties Valsts/pašvaldības slimnīcās un poliklīnikās tērējot kvotas un izmantojot pakalpojumu. ​​​​​​​Jāsaprot ka Finansējumu Veselības aprūpei var palielināt tikai mazinot Ēnu ekonomiku. Vajadzētu atcerēties kad Valsts budžets ir ar miljardiem lielu deficītu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Zane Lindermane
2023. gada 22. aprīlī 14:35
MAKSAS MEDICĪNA VAJADZĪGA! Varbūt beidzot ir nepieciešams privatizēt visas valsts un pašvaldību slimnīcas un poliklīnikas, jo valsts ar savu finansējumu pie tiek milzīgas Ēnu ekonomikas un Aplokšņu algas izplatības nav spējīga uzturēt tik daudz slimnīcas un poliklīnikas. Visas slimnīcas un poliklīnikas varētu nodot privatizācijai, un ieviest beidzot normālu maksas veselības aprūpes sistēmu, jo pēdējie 30 gadi ir parādījuši ka Valsts ar to visu tāpat nav spējīga tikt galā.......
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi