Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Man Tatto
2023. gada 18. aprīlī 14:35
Izsmiekls! Apsardzes darbinieks bez izglītības saņem to pašu naudu. Skolotājam ir jābūt maģistra grādam, lai varētu mācīt, lai varētu brīvdienās labot sacerējumus, skaidroties ar ambīciju nomāktiem vecākiem, un pielāgotos izlutinātiem, e-vides jauniešiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Zane Lindermane
2023. gada 18. aprīlī 14:49
Kāpēc joprojām Nodokļu nemaksātājiem un Aplokšņu algu saņēmējiem tiek nodrošināta bezmaksas Izglītība sākot no bērnu dārza- sākumskolas- vidusskolas- pamatskolas un pat augstskolas. Laukos skolas bija jālikvidē pirms 20 un 30 gadiem. Laukos varētu attīstīt privātās skolas pa maksu, bez Nodokļu maksātāju līdzdalības
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Z I
2023. gada 18. aprīlī 15:03
Skolās ir nenormāla vardarbība, atzīmes dāvina utt., bet viņas čīkst par naudu. Tā nauda ir vajadzīga Vanagai un viņa ar lētticīgu skolotāju palīdzību to panāk. Piebildīšu, ja kāda sāk atrunāties, ka vecāki audzina, bet skolotāji tikai māca, tad atceraties, ka bērni ir nepilngadīgu un jūs par viņi atbildiet skolas teritorijā. Bet ar savu slinkumu, vienaldzību, faktu slēpšanu esiet uztaisījušas skolas par " Bada spēlēm" un "Mušu valdnieku".
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi