Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
p.s.
2023. gada 15. februārī 11:51
Nau ,nau ,nau ! Kad LV himnas laikā nenoņem cepuri ...Vai maz ārpus Rīgas ir būts ?Vai var nosaukt valsts pilsētas,kur tās atrodas.Ja sāktu prasīt ,tad būtu īsts smieklu vakars,ja ne nožēlojami.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Dainis Dambenieks
2023. gada 15. februārī 12:19
Varbut ka pamainam fokusu un uzdodam jautajumu: Vai Latvijas valsts ir pelnijusi otreiz tadu prezidentu Levitu? Tiesam nav labaka? Jautajums - vai Levits ir pelnijis but prezidents velreiz, ir amorali un viena cilveka labuma meklesana....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Inta Juška
2023. gada 21. februārī 08:53
Te , komentos noteikti, nav runa par Levitu , bet par rietumu civilizācijas un brutālo barbaru impērijas (jām) , sadursmi. Pat ar visiem civilizētās pasaules trūkumiem pareizinātiem ar 100 būs labāk kā ar brutāliem barbariem. Tie,kas rīkojas apzināti ,zina par ko iestāja, bet žēl to dudziku ,kuri pavelkas līdzi , bet tieši uz viņiem jau spēlē melnie spēlmaņi. Žēl ,ka tikai 30% domā patstāvīgi, bīstami, ka līdzīgi kā rašā, pienāk brīdis, kad arī tie vairs neko nevar labot. Jāsāk domāt !
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ksenija Meldere
2023. gada 22. martā 13:58
Cienu Levita kungu. Labs prezidents. Nekrīt kaunā visaugstākajās aprindās un labi prezentē valsti. Kas gan ir tāds s Liepnieks. Ko viņš paveicis bez gānīšanās?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Elita Strazdiņa
2023. gada 26. martā 12:03
Trūkumi ir visiem. Iespējams, kāds ir labāks. Levits ir gudrs, labs ārpolitikā, un tas nav maz. Ieteiktu cilvēkiem domāt plašāk un dziļāk, nevis ļauties vienas noteiktas sabiedrības daļas psihozei šo cilvēku "nolikt" un neieredzēt. Liepnieks redz tikai tos. Salīdzināt Levitu ar Bērziņu....nu tur jābūt "īpaši objektīvam"... Būtu intervējis arī visu laiku cienītāko prezidenti V.V. Freibergu, viņas viedoklis arī būtu vērā ņemams. Lai gan visticamāk tie paši, kas neciena Levitu, necienīja un neciena arī VVF. Jācer uz to cilvēku veselo saprātu, gudrību, tālredzību un godīgumu, kuri nākamo Latvijas prezidentu vēlēs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze Štrodaha
2023. gada 4. aprīlī 22:16
Prezidentam neapšaubāmi jābūt patriotiski noskaņotam, jābūt cilvēkam ar augstu erudīcijas un intelekta līmeni, teicami jāpārstāv sava valsts. Nav nepieciešams, lai viņš būtu psihoterapeits, iedvesmotājs vai vēl kaut kāds glābējs. Nav svarīgi, lai viņš būtu sporta līdzjutējs vai gatavs pārgriezt iespējami daudz lentīšu dažādos atklāšanas svētkos, toties ārzemju preses konferencēs vājo valodas zināšanu dēļ nespētu iesaistīties dialogā, pārprastu citu sacīto un varētu tikai vainīgi smaidīt. Par tādu prezidentu ir kauns, bet diemžēl tā ir bijis. E. Levits lieliski pārstāv Latviju un nešaubīgi arī otrajā pilnvaru termiņā to darītu godam. (Bet kas ir Jurģis Liepnieks? ''Rakstnieks'' - tas ir par augstu tēmēts. Viņa sacītais jau sāk robežoties ar naida runu, vienas negācijas.)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi