Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Grazs
2022. gada 9. decembrī 13:04
Forši tādiem virsniekiem, var ārpus savas etniskās dzimtenes skatīties PukinTV, netikt piespiedu mobilizētam un kritizēt valsti, kurā pats dzīvo un neko nedarīt, lai būtu labāk.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze
2022. gada 9. decembrī 15:14
Elisa Meijere > maz esi dzīvē piedzīvojusi. Domā sūdzības, nemieri, pat kari tāpat vien rodas? Jo visi ikdienā viens otram pasaka paldies par braucienu? Krieviem vienmēr bijis tas imperiālisms un okupantisms iekšā (protams, tas neattiecas uz pilnīgi visiem tikai tāpēc ka krievs), tikai latvieši vienmēr bijuši toleranti. Vispirms bija okupācija kad par dzimto dziesmu dzina nosprāgt uz Sibīriju, bet pēc tam vienkāŗši bijām toleranti un pieklajīgi jo tādi esam. Elisa kukū, ārā notiek karš dēļ tādiem kā tas taksists. Domā ja karš nav pie tavām durvīm, tātad karš neeksistē? Problēma ir daudz ilgstošāka un globālāka nekā ''paldies-lūdzu ka izmantojāt mūsu servisu''. Malace ka Ludmila pateica nē tādiem. Ja nepatīk šeit tad lai brauc uz savu mātes roģinu vai citurieni. Nē, nevajg mums tādus lai vacās prom.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze
2022. gada 9. decembrī 16:52
Krievija teroristikais agresoros uzbrūk Ukrainai. Slepkavo, izvaro, izzog, spīdzina, zem ieročiem uzspiež referendumus, svešvalodu un propogandu, draud visiem ar atomieročiem, nekaunoties muld par kaut kādiem odiem un sikspārņiem. Tikmēr Elisa Meijere sēžot ērtā taksī: "Man pret krieviem nav nekādu pretenziju, man neviens nav ne aizvainojis, ne pāri nodarījis, tāpat neesmu iestrēgusi ļaunumā, skatos adekvāti uz pasauli un cilvēkiem un neļauju sevi ietekmēt melu propogandai." Kur būtu tā melu propoganda? Atliek tikai paprasīt tādiem kā Elisai un viņas laipnajiem krievvalodīgajiem drauģeļiem - a čei Krim?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ирина Суворова
2022. gada 12. decembrī 19:58
,, Мыльная опера,,
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi