Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Jana Streleca
2022. gada 11. novembrī 08:11
Visu cieņu, Riekstas kundze! No sirds vēlu veiksmi un uzvaru. Diemžēl, pašvaldības un LDz pārsvarā ir ārpus likuma mūsu "tiesiskajā valstī".
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Seeking Verieties
2022. gada 11. novembrī 12:51
"daudzi, kuri brauc strādāt uz Rīgu, cenšas novietot savas automašīnas pilsētas nomalēs, ceļu tālāk mērojot ar sabiedrisko transportu". Nu kā var tā muldēt? Ar daudzi šādā kontekstā būtu saprotama ievērojama daļā no braucējiem, kas noteikti nav taisnība. Stipri šaubos, ka tādi dīvaiņi sastāda kaut 0.1%.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Isabella Strawly
2022. gada 11. novembrī 13:41
Šī kašķu vecene raksta vēstules visos virzienos, cenšoties sev izsist privātas tiesības uz visiem kopīgu ceļu. Bet kundzītei nav nekāda pamata izvirzīt prasības par to, ka ielas malā stāv mašīnas aiz viņas īpašuma robežām. Absurds ir no sētas iekšpuses uzņemtais foto, kurā redzams, ka cilvēks nomaina sporta apavus - tas nenotiek viņas īpašumā un šādas bildes publicēšana ir agresīvi nepieklājīga. Visi jau var vēlēties, lai mašīnām tiek aizliegts stāvēt ielu malās pie viņu īpašumiem, bet tik kašķīgi un nepamatoti izvirzīt šo prasību tikai retais spēj.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jelena A
2022. gada 11. novembrī 13:47
Šī dāma jau daudzus gadu cilā šo tēmu! Nopirka zemes gabalu tieši pie stacijas, otrajā pusē ir autobusa galapunkts un kajenīca un cer uz lauku idilli? Neviens nevar aizlieg novietot mašīnu vai atrasties vietā, kas ir Latvijas dzelzceļa īpašums un kas ir tiešais ceļš līdz stacijai. Es arī dzīvoju pie ceļa, man tagad pa visu balsi kliegt, lai masīnas nebraukā garām, mežā nemet atkritumus un neapstājas? Lai iestāda biezu dzīvžogu vai galu galā pārvācas, ja dzīves apstākļi ir tik neizturami! Pa sliedēm jau neviens pie stacijas neies, lai tik turētos pa gabalu no kundzes mājas!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi