Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
sunset
2022. gada 20. septembrī 12:10
Vai tad tiešām pašiem nav smieklīgi ka vispār pastāv tāda versija pulksteņa dēļ. Tikai un vienīgi politiska rakstura dēļ.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kārlis Sergejevs
2022. gada 20. septembrī 16:13
Kas vainīgs tas tik skaidri redzams , bet Latvijā jau jocīgos nedrīkst aiztikt . Kā kaut kādi "zagļi" no malas zināja ka būs atslēgta mājas videonovērošana ? Un vēl ko tad gultaspartneris tik cītīgi mazgāja sevi un māju pirms skrēja pie kaimiņiem ? Tātad tur notika "jocīgo" tusiņš - bet kaut kas nogāja greizi .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mara Brige
2022. gada 20. septembrī 19:45
Esmu novērojusi, ka katrs skaidro visu sev par labu. Grupējumu jūklis ir visa republika, melo acīs skatīdamies un ne jau vienu reizi vien, bet gadu desmitiem. Galvenais tak ir ieņemt pareizo pozu. Populisma laiki, kur gods ir tajā pusē, kurš atņem dzīvi otram, jo otram viss esot labāks, pašam piederošais neskaitās, par to nav jārunā. Kas runā, tas naivs un nespējīgs. Tas ir psiholoģisks paņēmiens, ko lieto, lai atvairītu no sevis nevēlamu un nekomfortablu cilvēku. Faktiski nav cerību atrast godīgu cilvēku un stšķetināt šo slepkavību. Droši vien, ka ir spējīgi cilvēki, bet kurš ļaus sevi un savu ģimeni saplosīt aklam populistu pūlim?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi