Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Dagers Ivlins
2022. gada 6. septembrī 09:09
Kāda vēl antivakseru ģimene? Jūs vispār zināt kas ir antivakserisms pēc definīcijas? Par kādām godīgam, demokrātiskām vēlēšanām var runāt,ja 100% visi masu mediji esošās koalīcijas kontrolē?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Julija Stepanenko
2022. gada 6. septembrī 09:33
Barkāna kungs, neslinkojiet. Ja kas porgrammā nav skaidrs, zvaniet. Mans numurs norādīts visos partijas kontaktos. Un lasiet mūsu lapu SUVERĒNĀ VARA- stāstam gan par kandidātiem, gan par programmas punktiem. Kad 2019. gada oktobrī koalīcijas partijas – KPV.LV, Vienotība, NA, JKP un Attīstībai/PAR - ar 59 balsīm “PAR” nobalsoja par finansējuma palielināšanu pašiem sev jau šajā sasaukumā, visa Latvija noelsās no piedzīvotās bezkaunības. Deputāti neieklausījās vairāk nekā 11 000 Latvijas pilsoņu kolektīvajā iesniegumā, kurš savāca nepieciešamos parakstus 12 dienu laikā. Mediķi un skolotāji, stāvot pie Saeimas, saņēma vien solījumus, analītiķi un politikas pētnieki purpināja pa kaktiem, bet prezidents uzslavēja Jāņa Bordāna sagatavoto likumprojektu – ar lielāku finansējumu partijas kļūšot neatkarīgas no sponsoriem. Tā, protams, nav patiesība. To pierāda, piemēram, visi azartspēļu aizliegumu balsojumi, kurus neietekmēja finansējuma palielināšana partijām. Mūsu partija “SUVERĒNĀ VARA” piedāvā atcelt skandalozo un netaisnīgo partiju finansēšanas likumu. Mēs piedāvājam ieviest pavisam jaunu principu, saskaņā ar kuru katrs Latvijas iedzīvotājs varēs aktīvi piedalīties politikas veidošanā mūsu valstī! Jūsu viedokli tagad jautā reizi četros gados. Visā pārējā laikā politiķi dzīvo savu dzīvi un neatbild uz iedzīvotāju vēstulēm. Tas izraisa sabiedrībā vispārēju apātiju, vilšanos un bezcerības sajūtu. Ar katru reizi vēlētāju aktivitāte krītas un nu jau pavisam drīz velēt ies tikai valdošo partiju biedru radi un biznesa partneri. Patlaban katrs nodokļu maksātājs finansē gan Saskaņu, gan Attīstībai/Par, gan Konservatīvos, gan Progresīvos – patīk tas, vai nē. Pavisam savādāk būs tad, kad katrs Latvijas iedzīvotājs varēs izvēlēties, konkrēti kurai vienai partijai novirzīt visu savu budžetā iemaksājamo nodokļa daļu. To varētu izdarīt, atzīmējot VID EDS lapā vienu partiju no visu partiju saraksta un nodrošinot iespēju nodokļu maksātājiem mainīt savu izvēli atkarībā no apstākļiem. Piemēram, jūs balsojāt par Konservatīvajiem, uzticoties tam, ka šī partija iestāsies par ģimenes vērtībām. Jūs atbalstāt šo politisko spēku un atzīmējat VID EDS sistēmā kā to partiju, kurai piekrītat novirzīt savu budžetā iemaksājamo daļu. Bet pēc pusgada šī partija maina savu viedokli un nobalso par viendzimuma laulībām. Vilšanās. Jums būtu iespēja ieiet VID EDS sistēmā un atzīmēt citu partiju, kura ir bijusi konsekventa savā darbā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gita Priede
2022. gada 6. septembrī 17:34
Žurnālists centās uzrakstīt antireklāmu "Suverēnai Varai", sanāca laba reklāma. Paldies! :) Pirms norādiet Jūlijai uz pareizrakstības kļūdu, pārlasiet šo savu publikāciju-arī atradīsiet nepareizi uzrakstītu vārdu! P.s. un velti pūlieties lasītājus pārliecināt, ka "Suverēnai Varai" ir maznozīmīgs atbalstītāji skaits! Rezultātus procentos vērtēsim PĒC vēlēšanām.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
David Klavins
2022. gada 6. septembrī 18:36
Barkāna kungam acīmredzot liela vēlēšanās, mēģināt nomelnot cilvēkus, kuri neatbilst viņa paša (vai arī šo rakstu pasūtītāju) skatījumam. Nekas, reklāma ir reklāma, paldies par to. Mans vērtējums kopumā: 5 punkti plus par reklāmu, 10 punkti mīnus par faktu sagrozīšanu, tā kā diemžēl rezultātā paliek -5, par visām lielajām pūlēm. Žēl, ka tā - dzīvojot laikmetā, kad no visām pusēm cilvēki tiek mulsināti un maldināti uz bezbēdu, īpaši vērtīgi būtu publicēt labi izpētītus, patiesībā balstītus rakstus, nevis šādus maldinošus šedevrus. :-/
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi