Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
kazjols
2022. gada 10. februārī 10:29
Jēga no tiem sertifikātiem nav nekāda. Tikai neļauj cilvēkiem neko darīt, apmeklēt veikalus. Vienā veikalā ieeja maskās, distance jāievēro un viss pārējais, bet citā veikalā tas pats + sertifikāts. Un tas sertificētais iznāks ārā un aizies uz pirmo veikalu, jo vajadzēs citu produktu, kas tur bija. Un vienalga būs iegājis sarkanajā zonā un varbūt saslimis. Pēc vairākiem dienām atkal ies uz zaļo zonu veikalu, kur drošajā režimā varēs aplipināt tādu pašu zaļo sertifikātu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gunārs Puriņš
2022. gada 10. februārī 10:29
zzs nu izbauda to pašu, ko savā laikā darīja ar opozīcijas priekšlikumiem- visus noliegt! Bet pēc kāda laika pozīcija ierosina to pašu, tikai citā izpildījumā...Un re, vēlētājs(zombijekrāna ietekmē) jau nevar nociesties, lai atkal balsotu par ''mūsu mīļo, zinošo, protošo'' valdību!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ieva Bērziņa
2022. gada 10. februārī 13:14
It kā veca lieta, bet atkal redzams, kas notiek, kad cilvēks iegūst varu - Pavļutam tik ļoti gribās nospiest uz ceļiem, tos kas nevakcinējas, tik ļoti grabas visiem uzspiest poti. Ir redzams, ka vakcinētie slimo un katru dienu arī mirst, ir beidzot apstiprināts, ka pati vakcīna ir izraisījusi nāvi. Kādas morālās tiesības ir uzspiest vakcināciju? Kā var izlikties, ka vakcinācija ir brīvprātīga, ja cilvēkiem atņem darbu un iztikas līdzekļus? Meli aiz meliem. Un mēs visi to pieļaujam.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi