Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Girts Palejs
2021. gada 18. decembrī 14:03
Interesanti - kurš tad īsti nopelnīja (un pasūtīja) visus tos bezjēdzīgos darbus ar stabiņu likšanu/noņemšanu, veloceliņu likšanu/noņemšanu utt. Es saprotu - labs bizness darītājiem, un organizētājiem (kā vienmēr Latvijā) ... un TV sižetos visiem ir jautri skatīties un tautai novērš domas par Covid ierobežojumiem utt ... bet tomēr - vai kādam nebūtu arī personiski jāatbild par šādu naudas cūkāšanu?! Kāds tak apstiprināja un parakstījās par visiem tiem stabiņiem, kas vairākās vietās tiešā veidā apdraudēja satiksmi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ausma Plezere
2021. gada 18. decembrī 16:23
Pirms brīdini, pirmkārt vajadzētu nodrošināt, lai cilvēki uz pilsētas centru normāli varētu aizbraukt ar sabiedrisko transportu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Dzintra Freimane
2021. gada 18. decembrī 17:46
Ķirsis pats noteikti piebrauks līdz darbavietas durvīm ! Ko darīt lauciniekiem ,kas brauc no attāliem apgabaliem,lai krietni iepirktos? Rakstā ir skarta tēma tikai par Rīgas pilsētas iedzīvotājiem ,ne par visu TAUTU . Vai domā ,ka laucinieki ir ēzelīši ,kas var nokrāmēties ar vairākiem saiņiem ,lai tiktu līdz mašīnai ,kas atstāta kaut kur ārpus Rīgas ? Laucinieki katru dienu nebrauc uz Rīgu, bet gan vienreiz gadā ,un tad pat nevar iepirkties ,kā gribētos -tas ir absurds risinājums .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Elīna Konošonoka
2021. gada 19. decembrī 00:35
Vnk aizslēdziet to Rīgu/ nebūs sastrēgumi, nebūs moto trokšņi, nebūs veikali/biroji/u.c. darba vietas. Būs miers un klusums, un salmu kūlīši varēs mierīgi velties par ielām.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi