Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Anija Jansone
2021. gada 10. decembrī 10:42
Vecāki ir visvisādāki. Diemžēl bērniem nav iespēju izvēlēties vecākus un tieši tādēļ bērni ir vislielākie cietēji. Ja paskatāmies cik agresīva ir viena sabiedrības daļa, kas smeļas iedvesmu sociālos tīklos apgūtā dezinformācijā, iet uz nelikumīgiem mītiņiem, velkot līdzi bērnus, mācot tiem, ka dzimtā zeme un valsts ir slikti tāpēc, ka grib lai cilvēki dzīvo uzmanīgi, vakcinējas pret ļaunu infekciju par velti un tādejādi sabiedrība dzīvotu laimīgi un labklājībā. Daudzi vecāki ir ar zemu Q un tas izpaužas arī emocionālos uzbrukumos skolotājiem ar augstāku garīgās attīstības pakāpi. Bet no otras puses skolotāju kā profesijas prestižs ir iedragāts ar daudzu skolotāju atteikšanos no vakcinēšanās, tādejādi apstrīdot zinātnē atzītas patiesības un parādot savu egoismu un bezatbildību pret sevi, saviem kā arī skolas bērniem un viņu vecākiem. Tādi skolotāji ir tumsonības izplatītāji sabiedrībā. Pandēmijas apstākļos sabiedrības īstā seja parādās visā daudzveidībā. Bet visvairāk žēl bērnu, kuriem vecāki atņem iespēju progresīvi attīstīties.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Langušs
2021. gada 10. decembrī 15:35
Dažiem šeit irtelevizori,kaut viņi nesmēķē un kaķis reizēm krāso māju. idioti!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ivonna Magone
2021. gada 10. decembrī 19:03
Nekad mūžā par skolotāju nestrādāšu,kaut attiecīgā izglītība ir (bet nekad nav izmantota,jo filoloģiju studēju ar mērķi iepazīties ar interesantiem cilvēkiem,pilnveidot savas rakstniecības prasmes,ieriebt radiem,kas pirms manas iestāšanās medskolā ,kuru beidzu ar sarkano diplomu,teica,ka no manis nekad nekas nesanāks,jo atzīmes vidusskolā bija,kā bija-tāpēc,ka biju kategoriski atteikusies to apmeklēt,jo interesēja medicīna un naktsdežūru darbs,bet piespiedu kārtā māte neļāva kļūt patstāvīgai,kaut sen jau tāda biju). Dēlu audzinot,pārliecinājos,ka skolotājas var nozākāt jebkādi un viņām nav tiesību sūdzēties,toties bērniem visatļautība plaukst un zeļ.Labāk strādāju gaterī.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Lilija Pliskina
2021. gada 10. decembrī 23:46
Žēl jauno skolotāju, kuru " aprija " vecāki, ticot savu " pūpēdīšu" , es atvainojos - muldēšanai. Droši vien šīs kundzītes sava biogrāfijā varēs veikt ierakstu, ka izēda skolotāju no darba. Es viņām no sirds novēlu to pašu! Zaudēt darbu,klausoties " pūpēdīšu" balstiņās. Skumji, ka kolēģi nenostājās blakus jaunajai skolotājai un nepalīdzēja risināt konfliktu. Es viņus nosodu tāpt kā vecākus. Žēl! Skolotāj, ja Jūs lasāt šo komentāru, iesaku nemest plinti krūmos, jo ir skolas kurās Jūs būsit gaidīta un bērniem būs cieņa pret Jums un jūsu priekšmetu. Es zinu, ka vecāki ir tie,kas iespaido skolas un skolotāju darbu jo viņi nepazīst SKOLOTĀJA darbu. Viņi pieprasa dod zināšanas bērnam, kas negrib ņemt pretim!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Marta Krastiņa
2021. gada 11. decembrī 01:33
Man tiešām žēl pedagogus īpaši šobrīd, jo pati nāku no pedagogu ģimenes. Bet mīļā Dundure varētu paskatīties uz Eiropas un ārzemju izglītības sistēmām kādas viņiem ir prasības un nolikumi. Piedodiet, bet dzīvi pedagogiem esat sagājuši jūs ar visām savām surdo, foto mācībām. Šobrīd vienam matemātikas pedagogam ir jāizdomā kā matemātiku var apvienot ar latviešu valodu un zīmēšanu kaut tie ir 3 dažādi priekšmeti un tāpat skolā notiek atsevišķi. Kādēļ jājauc zupa kopā ar salātiem un saldo. 5 klasē mēs jau dabas zinības mācāmies fizikas un ķīmijas pamatus. Nu kas par sviestu. Piedodiet, taču arī bērni izdeg no tā, ka viņiem katru nedēļu ir jāiemācās jauna viela uz kontroldarbu un pētām jau var aizmirst ,jo būs cits ķīselis kas būs jāmācās. Loģiski ka pedagogi izdeg, Loģiski ka vecāks prātā jūk no tā kas viņam ir jāsaprot mājasdarbus un jāmeklē internetā vai enciklopēdijā,jo grāmatās jau nav. Nabaga skolotājs tik sēž mājās domā bērniem darba lapas un kā stundu no adīt,jo grāmatā ir labākajā gadījumā tēmas nosaukums. Velns lai parauj neviens nejies strādāt tāpēc ka jūs neredzat paši kā jūs esat SADIRSUŠI visu ko varēja saukt par izglītību. Ja vecāki mājas ar bērnu nestrādā un skolotājs dirsu noplēš uz pusēm no tiem bērniem tur viens aunu bars sanāks. Tas ir jūsu nolādētais rūpes par Latvijas nākotni. Izglītot līdz tādam līmenim lai jūs aunus nevar pārsist kas paši sēž ar 9 klasēm. Kad es skolā mācījos vis bija skaidri saprotams tagad ..... Un par atalgojumu pat nerunāsim sākot jau no bērnudārza līdz skolai. Pašiem smiekli nenāk bļaut par to cik jūs cienāt pedagogus! Piedodiet ,bet man ir jau pilns un jūtu līdzi visiem kuri šajā murgā strādā. IZTURĪBU
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ilze Saulīte
2021. gada 11. decembrī 07:32
Man nepielec, kas tie ir par vecākiem, kas savus bērnus laiž uz režīma skolām, kur mācīšanās un zināšanu apgūšana ir pēdējā vietā. Skolas ir palikušas par medicīnisku represiju iestādēm, kur uzpurņi, testi un termometri ir svarīgāki par visu pārējo. Žēl arī skolotāju, kas ir kļuvuši par sistēmas ķīlniekiem un pat gribot nevar nodoties tam, kas skolotājam būtu jādara. Paldies partijai un valdībai!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi