Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Juris Mikelsons
2021. gada 8. decembrī 16:37
Man ir aizdomas , ka Bordāns un Kariņš arī sadarbojas ar ārzemju izlūkdienestiem un nodod viņiem Latvijas noslēpumus. Un tas jau padomju laikā bija zināms , ka lielie zagļi sēž valdībā bet NELIELĀ APMĒRA KRĀPNIEKI sēž cietumā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gatis Balodis
2021. gada 8. decembrī 20:01
Brīvību Ādamsonam. Viens no retajiem latvijas patriotiem. Būtu vairāk tādi. Nu neērts patreiz pie varas esošajiem kolaborantiem un viņu saimniekiem
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Solveiga Pelnēna
2021. gada 17. decembrī 18:09
Tiesiska valsts!Ha!Ha! Demokrātija? Latvija kļuvusi par dažu īpatņu nožēlojamu ielasmeitu- dara un ņemās ar to kā grib tādi Kariņi, Ļeviti un šādi Pavļuti! Valsts amatperaona skaitoties- bet kāds viņam ārējais izskats! Tādas fotografijas var dučiem atrast pie ppolicijas stendiem-viņus meklē policija...Izskatās, ka pat krādziņš kreklam nav pirmā svaiguma! Un tad nu tadag covida aizsegā var darīties varas gaiteņos kā grib! Lembergu spīdzina un grib nogalināt- tas visiem skaidrs, bet ko padarīt? Paprovē dumpoties, ja ārzemju karaspēka kontingents atrodas valstī Ne velti tas!! Bet par Ādamsonu- nu te var redzēt, ka safabricēts uz valna paraušanu! 180. pants! Pirmajā reizē tā sankcija pavisam savādāka būtu, bet visam klāt pievieno, lai būtu biezāks!. Vai Ādamsonam nebija personīgā ieroča?- Bija. Ja ir ierocis- vajadzīga arī municija. Kaut vai simt gadus stāvējusi- bet atradās tak gan! Ja to konkrēti ar meklēja! Te nu divi panti, par kuriem cietumā netur, vēl ievērojot deputāta statusu. Nu, paliek spriegošana! Tas, ka tas no Krievijas varēja būt vecs draugs Ādamsonam, tagad ir par iemeslu, lai piešūtu spiegošanu. Un visas tās runa un sarunas, ko var piešūt Ādamsonam- tie nebija noslēpumi! Par to rakstīja un raksta joprojām ārzemju prese. Un to, kā Latvijā lamā Krieviju un Putinu- ja to kāds tulkotu un sūtītu, kaut vai viņu avīzēm, to gan varētu uzskatīt par kaut ko! Taču Ādamsona apsūdzība drīz vien izčibēs, kā nekas tur nepaliks nopietns. Var būt tie 100 litri? Vienīgi, ja nesāks kaut kā spīdzināt. Ak, brālīši, sagaidīsiet jūs savu galu augsti stāvošie! Vēlēšanas jau nemaz tik tālu nav. Un visādi var līdz tam ar gadīties!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi