Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Lauris Ziemelis
2021. gada 5. decembrī 07:23
Juris Millers gan ir fantazētajs :D Raut pa kreisi grāvī, tad pakasi savu paurīti 5 reizes un apskaties video vēlreiz! Aiz bmw brauca auto, un raujot pa kreisi būtu frontālā sadursme. Protams Juris Millers ir kaskadieris un spētu ieraut grāvī pirms notiktu frontālā sadursme. Parēķini Jurīt cik auto nobrauc metrus ar 50km stundā un cik ar 80-90 km stundā un tad tu sapratīsi cik viss dzīvē ātri notiek.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
JURIS MIKELSONS
2021. gada 5. decembrī 12:50
1.BMW Latvijā vajag aizliegt izmantot, tāpat kā CSDD to izdarīja ar auto, kuriem stūre labajā pusē ! 2.Braukt pa šādu nesakoptu ceļu tikpat ātri kā vasarā ,90+,noteikti nav gudra doma , lai neteiktu ka tas ir debīli. 3. Latvijā "B" kategorijas instruktori ir ļoti zemā līmenī . 4.Redzot ka priekšā kāds apdzen ,uzreiz vajadzēja samazināt ātrumu no 96 , kaut gan atļautais ir līdz 90.Būtu braucis visu laiku ar/uz 90 nebūtu ticis ļīdz šai avārijas vietai. 5.intersanti vai apdrošināšanu arī saņem par šo 95 ātruma pārkāpšanu
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Valters Korālis
2021. gada 5. decembrī 17:44
Esmu kustējies uz ceļa ar Dievpalīgu kopš 1886. gada. Ar dažādiem auto. Arī ar smagajiem. Videoreģistratora lejas sleja rāda nepielūdzamu ainu-- varēja samazināt ātrumu (tas gandrīz nemaz nenotiek), manuprāt. Bet vai nu riepas vai vēla reakcija, zibenīgi reaģējot un samazinot sadursmi. Vai vienkārši tā tam bija jānotiek. Bet te jau kāds rakstīja - pēc kara visi gudri.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi