Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Irēna Kundziņa
2021. gada 23. novembrī 13:06
Zatlers tiešām bija ļoti labs ārsts un tā ir patiesība, ka viņš strādāja sešpadsmit stundas dienā. Pati to esmu piedzīvojusi. ARSā nan bija vizīte pie daktera pusseptiņos vakarā, bet apmeklētāju bija tik daudz, ka tiku pie viņa vien pusvienpadsmitos. Dakteris pieņēma visus, kuriem tajā brīdī bija nepieciešama palīdzība. Nevienu neatraidīja. Tā kā nevajag vīpsnāt par cilvēkiem, kurus jūs nepazīstiet.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aivars Liepins
2021. gada 23. novembrī 13:53
Kāds darbs - tāda alga, pēc rezultāta .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
SARMĪTE-ZIEMEĻU ROZE Lāce-Ieviņa.
2021. gada 23. novembrī 16:19
KĀ TAD PAMANĪT (TO VIŅŠ PATEICA PAREIZI,KA NEPAMANA) ALGAS PIELIKUMU VADOTIES PĒC TĀ PAR CIK EIRIKIEM PIEAUG ALGA UN KĀDĀ TEMPĀ PIEAUG PARASTAJIEM CILVEKIEM ALGAS SALĪDZINOŠI AR TO ĀTRUMU KĀDĀ PIEAUG CENAS UN NE JAU TUR PAR NEDAUDZ CENTIŅIEM!!! PROTAMS VADOTIES PĒC TĀ CILVĒKI ALGAS PIELIKUMU NEPAMANA,JO GALA REZULTĀTĀ ŅEMOT VĒRĀ KĀ CEĻAS CENAS SANĀK,KA PATIESĪBĀ NEKĀDS ALGAS PIELIKUMS VISPĀR NAV BIJIS. TĀPĒC LAI VIŅŠ VISPĀR ŠINĪ SITUĀCIJĀ NERUNĀ PAR TO,KA NEKAD NAV DIEZGAN!!!! ALGAS PIELIKUMU JŪT MŪSU "TAUTAS KALPI",BET NE TAUTA!!! DRĪZĀK JAU "TAUTAS KALPIEM" NEKAD NAV DIEZGAN!! BŪTU SAVĀDI JA CILVĒKI PAMANĪTU ALGAS PIELIKUMU. UN TAGAD VĒL PAT ATŅEM IESPĒJU NOPELNĪT!!! KAUNS UN SIRDSAPZIŅA VIŅIEM NAV!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Sandra Odgaard
2021. gada 23. novembrī 20:29
Ta ka vini abi strada neprofesionai, ta dpec nodokliem lai butu 300 euro. Paradoksali ir tas, ka LV amatpersonas velas vairak neka normaas valstis ir shas profesijas parstavjiem pie nezheliga un preciza darba.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi