Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Ulrika Ķilla
2021. gada 1. novembrī 12:08
Slimošanas dēļ? Kā tad! Droši vien, ka lielākā daļa, kuri nevēlas potēties, jau laicīgi paņēmuši darbnespējas lapas. Tas pats novērojams arī pašvaldībs iestādēs, kur dzīvoju - pēkšņi parādījušies daudz slidinājumu, ka meklē darbiniekus! Un ne jau viena vakance, bet kādas 5-7 vienā iestādē - sākot ar bērnudārziem, skolām un beidzot ar namu apsaimniekotājiem. Zvanīju namu apsaimniekotājam, lai sarunātu meistaru, kas nomainīs ūdenstrubas, man atbildēja, ka "visi meistari šobrīd esot apslimuši"! Noteikti!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ulrika Ķilla
2021. gada 1. novembrī 12:59
Naivum! Vai vari ieteikt kādu nevakcinēto santehniķi ar zelta rokām? Varētu padomāt, ka man visi paziņas vīrieši ir santehniķi, kuri kvalitatīvi prot trubas nomainīt. Dažs labs pat naglu sienā nevar iedzīt! Man, personīgi, ir vienalga, vai tas santehniķis ir vakcinēts, vai nav! Tā viņa darīšana. Galvenais, ka darbs iet uz priekšu, bet, diemžēl, nav, kas strādā, jo oficiālajās iestādēs pēkšņi visi "apslimuši"
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ulrika Ķilla
2021. gada 1. novembrī 13:27
Naivum! Vīra gabalu esmu atradusi jau sen, kurš prot daudz ko - sākot no santehnikas lietām un bedzot ar elektrību un turpinot vēl ar citām tehniskām lietām ir uz Tu. Bet ir tāda lieta, kā saskaņošana ar namu apsaimniekotāju un tā tālāk. Man vīra kungs, iespējams, prot daudz vairāk, nekā tavējais, bet viņš nav tiesīgs veikt šādus darbus. Dzīvoju vēsturiskas nozīmes objektā, kur katra darbība jāsaskaņo ar attiecīgajām iestādēm - pašvaldību un namu apsaimniekotāju. Bet, ja no iestāžu puses ir atrunas, ka visi "apslimuši", gaidiet, gaidiet... tad man nekas cits neatliek kā gaidīt un skriet uz vietējo avotu pēc ūdens! Kaunēties man nav par ko!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ulrika Ķilla
2021. gada 1. novembrī 14:42
Naivum! Vai tavējais manus iepriekšējos komentārus vispār izlasīja līdz galam? Izskatās, ka nē! Man šķiet, ka vienīgais, kurš te neadekvāti "drukā", esi tu! Ar manām trubām viss kārtībā, bet dzīvoklī tā pašvakāk. Paldies par ieteikumu! Vienīgais, kurš "dzinst", ir tavējais!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi