Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Svētais Naivums
2021. gada 23. oktobrī 14:51
Citiem vārdiem sakot, tiesību Jansons ir deklarējis: Ja valdība nespēj pieņemt sakarīgus un adekvātus lēmumus, tā drīkst uzspļaut cilvēktiesībām, drīkst pieņemt jebkādus lēmumus, tājā skaitā diskriminējošus un tādus kuri ir pretrunā ar vispārējām cilvēktiesībām un cilvēku pamatvajadzībām? Turklāt nepareizo lēmumu pieņemšanā vainīga ir sabiedrība( nevakcinētie) nevis valdība.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2021. gada 23. oktobrī 15:03
SVN,nav ko vainot šajā gadījumā valdību,un vēl nezin ko,katrs cilvēks pats ir atbildīgss par savu,savu tuvinieku un līdzcilvēku veselību.Kādu vēl te lēmumu vajag,par vakcināciju stāsta jau kopš pavasara,bet ir tādi cietpauri,kuri uzskata,ka ir nemirstīgi,un viņiem covids nedraud.Saprotu cilvēkus,kuri tik tiešām nedrīkst vakcinēties,bet ,kas tagad notiek,saslimst gados spēcīgi cilvēki,pat pusaudži,kuriem it kā vajadzētu būt tai imunitātei.Ne par velti profesors Danilāns sacīja,ka vīruss nešķiro ir vai nav imunitāte,ēd vai neēd ķiplokus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2021. gada 23. oktobrī 15:42
> Melānija Šodien 15:03 Redzi Melānij, katrs cilvēks patiesi ir atbildīgs par savu un savu līdzcilvēku veselību un tieši tamdēļ nekādi premjēri Kariņi un veselības ministra vietu aizpildošie Pavļūti nenorādis kuram ko potēt( par to var lemt tikai ģimenes vai konkrēts ārstējošais ārsts un tikai) un kuram kādus veikalus apmeklēt. Nekādas obligātas vakcinācijas, politiķi nav tiesīgi pieprasīt. Tavējā no tās stāstīšanas acīnredzot dzird un redz tikai vienu pusi un pēc tās arī vērtē? Normāls cilvēks turpretīm iegūst informāciju no dažādiem avotiem un vērtē to balstoties uz personīgo pieredzi, nevis akli tic visam ko mutē vai ausī lej un plecā dur. Profesoram Danilānam bija pilnīga taisnība un pats viņējais par to gandrīz samaksāja ar dzīvību, tikai savu neapdomīgo attieksmi gan nav mainījis un savas kļūdas tā arī nav sapratis. Ne jau ķiploki ir galvenais.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2021. gada 23. oktobrī 16:12
SVN ,kas tad,lūdzu ir pašreizējā momentā galvenais? Gribētos to dzirdēt no jums.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2021. gada 23. oktobrī 16:29
> Melānija Šodien 16:12 Patiesi joprojām vēl nav skaidrs? Es domāju, ka sabiedrības lielakajam vairākumam ir skaidrs, kas ir galvenais. Pārtraukt bezjēdzīgo vazāšanos pa ārzemēm, pārtraukt visādas kopābūšanas un saiešanas. Visiem sen jau ir zināms, ka vakcinētie inficējās, inficē citus un slimo tik pat smagi kā nevakcinētie. Pote nav glābiņš no visām slimībām un nāves, nezinu kāpēc daži to nesaprot. Pote ir tikai aizsardzības līdzeklis( viens no vairākiem).
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi