Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Vineta Dambe
2021. gada 25. oktobrī 10:26
Ar to iespējams var iztikt ja tev ir savs majoklis, bet Liela daļa Rīgā īrē un īres maksas ir vidēji 250 - 300 euro un tad gribu redzēt kā var iztikt ar 400?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2021. gada 25. oktobrī 12:27
>Vineta Dambe Šodien 10:26 Vineta, jautājums par iztikšanu ir vispār ļoti aizraujošs. Paņemsim šo vidusmēra vientuļo strādājošo vīreli darbspējīgajā vecumā. Pieņemsim viņējais dzīvo viens vienā vidusmēra padomijas laika celtajā divistabu dzīvokelī. Par šādu mājokli, ja tas ir privatizēts, vidējā mēnešā maksa ir ap 70 - 80 eiro mēnesī( kopā ar visām elektrībām, telekomunikācijām (aptuveni 223 eiro, kā minēts pētījuma domātājiem). Ja pieticīgajam cilvēkam nav īpašumā automobīlā un citi pārvietošanās līdzekļi, vinējam varbūt nebūs jāmaksā visādas Oktas un citas apdrošināšanas, bet uz darbu nokļūt tāpat vajadzēs. Nokļūšana uz un no darba izmantojot tikai vienu transportu dienā izmaksā 2,30 eiro( izmantojot vienu transportu). Pareizinot to ar darbadienu skaitu un vēlmi izbraukt ar sab.transportu arī brīvdienās, transporta izdevumi mēnesī būs 50 eiro. Tagad nonākam pie tēmas, ka cilvēkam ir nepieciešama pārtika. Pārtika, lai cik lēti nedzīvotu vienam clvēkam( ēdot pēc visiem dakteru ieteikumiem) izmaksā aptuveni 100 eiro venam cilvēkam mēnesī. Līdz ar to šijam cilvēkam paliks tikai kādi 30 eiro par kurajiem nopirkt zeķes apenes, par nekādiem kultūras pasākumiem nerunājot.TĀ PATIESI IR IZDZĪVOŠANA.!!!!!!!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Светлана Вейкшра
2021. gada 25. oktobrī 21:32
Tatad sanak, ka parastiem cilveciņiem pilnigi pietiek ar 423 eiro, bet nabaga deputatiem nepietiek ar 4000. Lai tie gudriši pameģina pieticigi izdzivot ari ar tiem pašiem 423 eiro, neviss ar tiem entiem tukstošiem , pie tam neko lietderigu nedarot.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ainis Dzenitis
2021. gada 26. oktobrī 12:03
bezpajumtnieki var tā izdzīvot, ne jau cilvēki ar ģimeni utt , jēdziens izdzīvot ko tas nozīmē jūsu izpratnē? Roktoni nesanāk un tirgus vai kāda tur desa , nu jā labs pilsonis ir kas neslimo strādā par suda euro johoho labs labs😇😇😇 Būtu labi ja pievienotu jūsu izdzīvotāja tēriņus, 2000 ir mazākais ko vajag vsp mēnesī
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi