Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Zane Lindermane
2021. gada 7. septembrī 17:54
Kariņš un Pauļuts lai strādā. Lai viņiem laba veselība un spēks cīnīties ar Covid vīrusu. Mums vairāk interesē - Kad beidzot tiks publicēts cik no Valsts budžeta katru gadu izzog Aplokšņu Algu saņēmēji un citi nodokļu nemaksātāji - Celtnieki, Frizieri, Autoservisu darbinieki, Manikīra un pedikīra vecenes, Taxisti, Mežstrādnieki, Gateru un galdniecību strādnieki !!!! Pat Finanšu ministrija un VID ir publiski atzinis, kā Latvijā ir Eiropas savienībā lielākā Ēnu ekonomika, kas nav mērāma simtos miljonu, bet gan reāli ir Miljardos, kā rezultātā Latvija ir ES nabadzīgāka un atpalikušākā valsts ar viss mazāko budžetu, pat Igaunijā valsts budžets ir uz pusi lielāks, bet iedzīvotāji uz pusi mazāk kā Latvijā!!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Arnis Dāboliņš
2021. gada 7. septembrī 18:47
Pauļuts necīnījās ar vīrusu. Viņa svarīgākais uzdevums bija pazemot to tautas daļu , kas nečurāja biksēs izdzirdot vārdu covid19, kas neticēja Tvnet, Delfi u.c. masu mēdiju meliem un puspatiesībai par "pandēmiju", kas nenobijās no solītajiem 2000 eiro lielajiem sodiem un piedalījās protestos, kas nebaidās no diskriminācijas par nepotēšanos ar līdz galam nepārbaudītu vakcīnu, no kuras arī īsti jēgas nav!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Artūrs Berzins
2021. gada 7. septembrī 19:20
Veselības ministrs vienmēr ir redzes lokā un vienmēr un visur viņš vainīgs ,bet ir arī tāds Zemkopības ministrs ,kurš nav manīts,bet algas visiem vienādas
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Lolita L.
2021. gada 7. septembrī 19:31
Kas tad nu,putniņiem spalvas jāpucē? kur tad 30 gadus bijāt?!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi