Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Jānis Vilks
2021. gada 20. augustā 09:15
Ja pāreja tiek regulēta ar luksoforu, tad velosipēdu vadītājiem problēma pagaidīt zaļo gaismu?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vī.
2021. gada 20. augustā 09:44
Stalkeram taisnība - gaisa tilts šeit būtu lielisks risinājums. Arī gājēju pāreja būs ok, šajā vietā jau sen vajadzēja izdomāt iespēju, kā gājējiem šķērsot ielu. Nav saprotams kliedzoši skaļais virsraksts!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
SARMĪTE-ZIEMEĻU ROZE Lāce-Ieviņa.
2021. gada 20. augustā 10:33
Un ko tad lai saka,ka Rīgā (tajā posmā kursē 43.maršruta autobuss no Abrenes ielas uz Skulti) aiz autobusu pieturas "pagrieziens uz Piņķiem" un pieturas "dabas parks" ir pietura "Beberbeķi"arī šajā vasarā ir bijis ceļa remonts - ir uztaisītas metāla barjeras un ne tikai metala barjeras bet vēl arī tajā pašā ceļa posmā žogs!!! Dubults neplīst!!! Tikai aizmirsts par gājēju pāreju!!! Aizmirsts par cilvēkiem- par cilveku drošibu,kuri nebrauc pie automašīnu stūres! Nav nekādas gājēju pārejas vispār!!! Nav ne tilta ne arī tuneļa pa kuru var droši tikt no vienas puses ceļam uz ceļa otru pusi!!! Ir gribi vai negribi jāšķērso 4 braukšanas joslas,kur satiksme ir ļoti liela riskējot ar dzīvību,jo nav cita varianta!!! Abās pusēs ceļam ir autobusu pietura"Beberbeķi" un abās pusēs ceļam dzīvo cilvēki,kuri ar sabiedrisko transportu brauc gan uz Rīgu gan no Rīgas.Un vienā no šim ceļa pusēm ir viesu nams,Beberbeķu kapsēta un apmēram pēc 30 minūšu gājiena arī Dzīvnieku kapsēta" Citi medību lauki."Braucot pie saviem miluļiem uz Dzīvnieku kapsētu man katru reizi jāšķērso šīs 4 braukšanas joslas riskejot ar dzīvību,jo nav nekadas gājēju pārejas,ne gaisa tilta,ne tuneļa! Un ne tikai man jāriskē ar savu dzīvību tajā ceļa posmā! Ierikojiet arī tajā ceļa posmā vismaz regulējamu ar luksaforiem gajēju pāreju,kura tur ir ļoti vajadzīga un neesat ierikojuši!!!Kā jau tas pie mums notiek,kamēr nekas nav noticis kāpēc domāt laikus un padarīt savu darbu kartīgi līdz galam un ar prātu .
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
SARMĪTE-ZIEMEĻU ROZE Lāce-Ieviņa.
2021. gada 20. augustā 11:32
Tajā ceļa posmā par kuru rakstīju savā iepriekšejā komentārā nav padomāts ar galvu par gajejiem tā kā vajadzētu! Uztaisot šõ metala barjeru un vel žogu taja pašā ceļa posmā par gajēju drošību nav padomāts ar galvu,jo cilvekiem ir nepieciešams nokļūt no vienas ceļa puses uz otru tik un tā neatkarigi no ta vai tur ir šī metala barjera un žogs vēl piedevam vai nav,jo abās ceļa pusēs ir autobusu pietura"Beberbeķi",privatmajas. Vienā no ceļa pusēm viesu nams,Beberbeķu kapsēta,Dzīvnieku kapsēta"Citi medību lauki".Situācija iespejams tagad pat ir vel sliktaka neka bija pirms tika uztaisīts šis žogs un metala barjera šajā ceļa posmā,jo tagad šķersojot šīs 4 joslas (varetu arī pat teikt nevis joslas,bet 4 intensivas satiksmes ceļus) gājejam ir jāiet pa šo ceļu malām(ceļa mala šaura - nav gandrīz vispār vieta pa kuru iet) gar šo uztaisīto žogu un barjeram kādu laiku,lai tiktu pāri 4 intensivas satiksmes ceļiem,jo nav cita varianta lai nokļūtu no ceļa vienas puses uz ceļa otru pusi!! Un nav vairs nemaz tālu rudens,kad ātri satumsīs!!! Un šis rudens jau nav vienīgais rudens,kurš jau tuvojas un nav vairs talu ar tumšajiem vakariem - gadalaiki mainās katru gadu! Tur ir uztaisits abās ceļa pusēs velosipēdistu celiņš,bet nav padomats ar galvu arī par velosipēdistiem līdz galam ta kā vajadzētu,jo arī velosipedistiem dzīvē rodas nepieciešamība nokļūt no ceļa vienas puses uz ceļa otru pusi un viņi ar visu divriteni ( pat nenokapjot nost no divriteņa šķērso šos 4 ceļus tāpat kā gajēji un sevišķi jaunieši)!!! Pati esmu personīgi to redzejusi.Un kādas tam visam var būt sekas skaidrāks par skaidru!! Tā kā pabeidziet ceļa remontu līdz galam tā kā tas butu jādarā un vajadzīgs- ierikojiet ari regulejamu gajeju pāreju nevis tur kadā no piecgadem,bet sogad ,jo ceļa remonts bija šajā vasarā un netika sakartots kā vajadzētu būt!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Andris Kroičs
2021. gada 20. augustā 22:09
Jau tagad tur gājēji iet tā it kā tur būtu gājēju pāreja...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi