Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
Juris Orinskis
2021. gada 8. augustā 16:13
Andri, deviņdesmitajos, diemžēl, vairums domāt nespējīgu padomijas laiku produktu savēlēja tādus zagļus, kā Lembergu un Šķēli. Latvija tika nopostīta tad, nevis tagad.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Miss Lavendar
2021. gada 8. augustā 16:19
Tā taču būs lieliska iespēja tradicionālo vērtību aizstāvjiem - būs pamatots iemesls reizi gadā izkliegt savu sāpi, kādam varbūt izdosies sagramstīt kādu politisko kapitāliņu, un tā... Priecājušies būtu!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ziedonis Skaldis (Liepājā)
2021. gada 8. augustā 17:25
Tikai ,ne to!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Irēna Mārtinova
2021. gada 8. augustā 18:23
Varbūt kāds no praidistiem varētu nosaukt kādas cilvēktiesības tiek liegtas homosksuāļiem,ja nu vienigi netiek šās hmoseksuālās attiecības atzītas ar dabiskām.Mēs dzīvjam laika erioda,kad ir tik daudz neatrisisnātu varas un naudasjautajumu, raidisti tikaikavē jaunatnei domāt par daudz svarigāgiem ekonomiskajiem jautājumiem,kad nauda un vara ir nelielas grupas rokās, bet sabiedrības vairākums dzīvo cilvēku necienīgu nabadzības dzīvi ( dok. filma "Kapitāls"21.gs.)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Edgars Cedgars
2021. gada 8. augustā 18:26
Forši palasīt kā veči cepas uz līdzenas vietas! XD
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Laika Gars
2021. gada 8. augustā 20:16
Vispārējā cilvēktiesību deklarācija tika sarakstīta 1948.gadā. Laikā, kad homoseksuālisms visā pasaulē ( arī rietumu) tika uzskatīts par garīgu saslimšanu vai novirzi no normas. Homoseksuālisma normalizācija aizsākās ar atsevišķām lobija organizācijām pagājušā gadsimta 70tajos gados, kuras, labi finansētas, pamazām sāka izdarīt spiedienus uz Amerikas psihiatru asociāciju. Ja pareizi atceros, tad ar politisku balsojumu Amerikas psihiatru asociācija šo slimību svītroja no sava slimību saraksta 70 kurā tur gadā, savukārt, Pasaules veselības organizācija tikai 1992.gadā, pēc kā arī sākās plašāka homoseksuālisma normalizācija vairākās rietumvalstīs ( Nīderlande kā pirmā, skandināvi kā otrie un tad pēc kārtas pārējie), atzīstot sākotnēji partnerattiecības juridiski, bet pēc 2015.gada atzīstot arī laulības ( piespiežot mainīt arī reliģiju). Kopumā uz šo brīdi no pasaules 200 valstīm 30 valstīs homoseksuālisma normalizācija ir sasniegusi tos līmeņus, kad tiek atzītas laulības vai partnerattiecības. Paralēli šajās valstīs šobrīd ļoti aktīvi notiek darbs pie citu noviržu normalizācijas pēc tās pašas shēmas ( tāpēc LGBT nemitīgi papildinās ar visādiem burtiem un plusiem). Pajautājiet Zālīšu Kasparam - eu, vecīt, a no kura brīža un, kas, izņemot jūs pašus un jūsu lojālistus, uzskata to visu par "pašsaprotamu"? Jūs gribat iestāstīt, ka 1948.gadā visi tā arī to bija domājuši tā, kā jūs to tagad pasniedzat? Nopietni? Un vēl - pasaule NAV ar jums. Par to liecina fakti. Šo normalizāciju ir pieņēmusi absolūti mazākā pasaules daļa. Kas ir 30 valstis pret 170 atlikušajām? Kas ir mazāk kā miljards ( pat šajās 30 valstīs ne visi to atzīst) pret 7 miljardiem? Jā, nevar noliegt, 60 gadu laikā jums ir zināms progress jūsu ideju normalizācijā un mēs redzam, kā tiks normalizētas nākamās novirzēs, bet, tas ir laika jautājums, kurā brīdī, tās pašas rietumu sabiedrības šajās idejās vilsies.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Uģis Jansons
2021. gada 9. augustā 06:42
Juri Latviju nopostīja EU!Valsts kura ir tendēta uz attīstību būs tādā savienībā kur trūkst produkcija.EU ir pārprodukcija un viņiem vajag kur nogrūst savu preci...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi