Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Cheeer
2021. gada 20. jūlijā 15:55
Te nu bija jaunās lidmašīnas. Varbūt tāpēc, ka šogad airbaltic un Gausa rīklē, atšķirībā no citiem gadiem, vēl nav iegrūsti kārtējie, kompānijai tik ierastie 250 miljoni eiro? Valsts izslaukšanas afēra Parex Nr.2
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Futs Bols
2021. gada 20. jūlijā 17:55
Cheeer, AirBaltic nevajag salīdzināt ar Parex, jo AirBaltic cieta zaudējumus nevis blēdīgu īpašnieku, bet gan kovida pandēmijas rezultātā. Līdz pandēmijai tā bija sekmīga un pelnoša lidsabiedrība, un tāda tā būs arī pēc pandēmijas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Reinis Kalniņš
2021. gada 21. jūlijā 10:15
Cheeer Par lidmašīnām - šādi incidenti ir notikuši arī ar citiem modeļiem citās aviokompānijās. Šajā gadījumā programmatūra atbilstoši (un pareizi) darbojās balstoties uz sensoru [nepareizo] novērojumu. Par AirBaltic - redzot īkšķīšu attiecības Futa Bola un Cheeer komentāram, izskatās, ka lielākā daļa sabiedrības ir aizmirsusi, ka ieguldītā nauda ir atbalsts pandēmijas pārvarēšanai (ko ir darījušas teju visas Eiropas valstis saviem karognesējiem) un tā vienā vai otrā veidā tiks atmaksāta valstij - pat ja AirBaltic bankrotētu (nebūtu forši, taisos tur strādāt) iepirktās lidmašīnas tiktu pārdotas un nauda mierīgi atmaksāta (tagad pašai kompānijai pilnībā pieder 9 lidmašīnas, kas jau ir vismaz 450 miljoni, ja pieņem pesimistisku nolietojuma vērtības zaudējumu).
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi