Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Inese Ozolina
2021. gada 14. jūlijā 15:36
Latvijas izglītības un ZINĀTNES darbinieku arodbiedrība, kas pārstāv arī zinātniekus - virusologus, sabiedrības veselības speciālistus, infektologus - apsūdz savu valsti, ka tā neinformē par vakcinācijas niansēm! Lizdai vajadzēja būt pirmajai, kura apzinās pandēmijas riskus saviem biedriem un ar saviem resursiem palīdz savai valstij mazināt pandēmijas kaitējumu. Tagad lizda ir Latvijas sabiedrības lielākais ienaidnieks - nolemj mūsu bērnus, mazbērnus vēl viena gada zaudēšanai - NEATGRIEZENISKI ! Zaudētais bērnības gados nav atgūstams.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anderss Beverens
2021. gada 14. jūlijā 22:20
"54,6% pedagogu no 4922 respondentiem ir negatīvi noskaņoti. Savukārt apmēram 26% ir noskaņoti pozitīvi.." Augstskolu ļaudis stāsta, ka ar katru gadu pasliktinoties reflektantu sagatavotība augstskolu studiju programmu apgūšanai. Tagad pilnīgi skaidri saprotu, kāpēc. Citētie skaitļi parāda iemeslu. Vienkārši netīšām esam noskaidrojuši, ka puse no pedagogiem vienkārši ir tumsoņas. Un, protams, arī viņu arodbiedrība ir no tādas pat kastas... Tā vietā, lai ļaudīm, kaut vai viņu pašsaglabāšanās instinkta attīstībai, pastāstītu, ka jau līdz šim, no nevakcinētajiem saslimušajiem vecumā 40-49 nomirst 0,26%, vecumā 50-59 nomirst 0,85%, bet vecumā 60-69 nomirst 2,23% no saslimušajiem, arodbiedrība aizstāv šo ļaužu tiesības saslimt un nomirt. Pilnīgi normāla pozīcija!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anderss Beverens
2021. gada 14. jūlijā 22:56
Godātais romb, Absolūti pievienojos Jūsu domai, ka arī to skolēnu ģimenēm, kas dodas uz skolu, ir jābūt ar C-19 sertifikātiem - vienkārši par to nerakstīju šeit. Un tad visiem būs vieglāk, ar mazākiem slimības aprites riskiem, bet, galvenais - ar mazākiem miršanas riskiem. Un īpaši tas attiecas uz pensijas un pirmspensijas vecuma izglītības darbiniekiem. Ne velti tieši šīm grupām miršanas likmes sarēķināju. Nav pavisam nenozīmīgas..
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis Jaunzemis
2021. gada 15. jūlijā 23:54
Arodbiedrība malači. Viņiem tomēr svarīgāks ir tiesiskums, cilvēku brīva izvēle, cilvēku cieņa. Nevienam jau neliedz vakcinēti es, bet nevajag to uzspiest ar varu. Padomju laiki ir beigušies jau 30 gadus atpakaļ. Bet daudziem laikam vēl nostaļģijas pēc tiem (jo īpaši valdības personāžiem) laikiem, kad varēja piespiest, pakļaut. Un par nepakļaušanos, sodīt. Tāds ir šis režīms, ar draudiem un sodiem grib panākt. Un tajā pašā laikā izsaimnieko miljonus mistiskam vakcinācijas birojam. Valdību ir pārņēmis covidneprāts. Viņi pat valdības sēdē izturas nekaunīgi pret runātāju. Viņiem neinteresē arodbiedrības argumenti, jo viņi tikmēr urķējas savos telefonos. Tā ir necieņas pret runātāju. Tādu necieņu viņi izrāda arī pret tautu. Kā var tik ļoti ienīst savu tautu, ka gatavi aizliegt strādāt veseliem cilvēkiem, neļaut cilvēkiem uzturēt ģimenes. Un daudz melu pavada šo valdību. Pavasarī tas pats Pavļuts deklamēja, ka vakcinācija nebūs obligāta, Pabriks deklamēja to pašu. Kas notiek tagad? Tie ir atklāti meli. Kā tādai valdībai lai tic? Šī valdība nav tautas valdība. Šī ir tautas nīdēja valdība.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Roberts Ukss
2021. gada 20. jūlijā 18:36
Kontrindikācijas vakcinēšanai ir ārstu ziņā. Skolotājiem loģika vāja. Ja esmu aizsargāts ar vakcīnas palīdzīb u, mani maz uztrauc auditorijā esoši vīrusa nēsātāji. Prasība,ka jāvakcinē skolēnu un viņu vecāki ir pilnīgi bez pamata. Kolektīvu šķelšana - man tak vienalga vai kāds cits skolotājs ir nevakcinējies. Tam saslimt risks ir daudz lielāks kā man. Nekādu milzu skaidrošanas akciju nav jāveic, skolotāji ir pietiekami izglītoti, lai atrastu informāciju no nopietniem medicīnas rakstiem, un tad paši izlemtu ko darīt. Prasību par vakcinēšanas nevajadzīgumu var apmierināt, bet par apzinātu kaitniecību sabiedrībai, ja tāda skolā izrādīsies, skolotāji atbildēs likuma priekšā. Skolu inficēšanās izplatību var viegli izsekot, šaura n neliela ļaužu kopā. Ir arī alternatīva - ikdienas tests, par paša naudu
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi