Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Svētais Naivums
2021. gada 9. jūlijā 16:08
Divi jautājumi: Pirmais, (kā jau internetā rakstīja): Kā tādi idioti ir tikuši pie lielām naudām? Un otrs kāpēc cilvēki neklausās ko presē stāsta par krāpniekiem un nedomā līdzi ar galvu, nav laika domāt? Laikam jau stulbeņi būs vienmēr, neatkarīgi no summas bankā?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Broņislava Dzene ( Reinika )paldies
2021. gada 9. jūlijā 19:01
Es tikai nesaprotu vienu, kāp0ēc zvana policijai par to, ka paši labprātīgi atdod naudu alkatības dēļ. Cik gan jābūt alkatīgam, lai uz pirmo zvanu no velns zina kā, pārskaitītu naudu tādām summām. Policijai nav tādas lietas jāizmeklē, lai nodarbojas ar zagļiem, huļigāniem u.t.t.. Šo alkatīgo īpatņu dēļ nav iespējams izmeklēt tās lietas, kas notiek neatkarīgi no cilvēka gribas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Dace Dafne
2021. gada 9. jūlijā 22:00
Karina Broka... ne jau banka pārskaita. Banka par to neko nezin. Klients pats pieslēdzas i-bankai, kamer runa ar krapnieku pa telefonu. Jo šis darījums tak jāveic tulit un tagad. Maksajumu var apturet, bet tikai pats klients versoties pie bankas. Bet to ka konts ir tukšs, apkrāptais pamana pēc vairākām dienām. Jebkurai bankai izlec baneris- neatklājiet savus datus. Rāda ziņas, degpunktā... inetā... bet vienalga... atrodas ko apkrāpt.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi