Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Horācija Apšulapa
2021. gada 29. jūnijā 13:02
Lai beidzot sāk maksāt nodokļus. Un pandēmija pierādīja, ka tauta mierīgi var iztikt bez tā saucamās kultūras, jo izrādes, koncertus, operas utt. var atrast internetā un skatīties bez astronomiskas maksas uz sava dīvāna.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
kishka
2021. gada 29. jūnijā 14:33
Ja cilvēks nevar nopelnīt naudu, samaksājot tikpat nodokļus, cik visi citi, tad jāmeklē varbūt darbs RIMI? Kādā sakarā virpotājam ir jāmaksā visi nodokļi un jādzīvo šā-tā, bet te bars ar "pusmāksliniekiem" , var izdzīvot tikai uz citu rēķina, pie tam saviem apmaksātājiem tikai taisot galvassāpes ar savu "mākslu". Viņu publika tak jau nemaksā, to dara šīs publikas senči... Perversi!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kaspars Pudniks
2021. gada 29. jūnijā 18:55
NEVAR NOBALSOT! Nevar autorizēties caur Swedbank!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
RenloArt
2021. gada 29. jūnijā 23:32
Iedomājieties, jūs dzīvojat laukos, kādu kartupeli vai koka karoti pārdodiet, lai ir par ko apenes nopirkt un elektrību samaksāt (bet ēdiet pārsvarā savus kartupeļus) un varbūt pār jums kādu brīdi uznāca apgaismība un jūs vienu dziesmu sarakstījāt, ko drillē pa radio vai kādu grāmatu, ko grāmatnīcās pārdod, sarakstījāt, dabūjat par to kādus pārdesmit jewro gada laikā un līdz šim bijāt gluži priecīgs par saviem sasniegumiem. Tā kā esiet pašnodarbinātais, tad šogad vēl varēsiet paziņot, ka ienākumi nesasniegs minimālo līmeni un dzīvot tālāk, bet no 2023. gada jūs tiksiet sodīti par to, ka sarakstījāt to dziesmu. Būs steigšus jāņem ārā no radio un grāmatas jāsadedzina, lai nav tā, ka par 20 eur honorāru jāsamaksā 170 eur nodokļos.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi