Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Artis Auziņš
2021. gada 11. jūnijā 22:52
Aj, ar bitēm ir tā, ka nekad neko nevar zināt. Iespējams, ka mājas bites nodara kaitējumu dabai, pārnesot patogēnus un parazītus savvaļas bitēm, kā arī izkonkurējot tās.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gunārs Zvirbulis
2021. gada 12. jūnijā 10:57
Ir novērots, ka mazo upju krastos tiek izgāzta virca no lielfermām un tāpēc ne upītēs mīt ne zivju, ne vēžu, vēl ļaunāk visas upes ietek jūrā, kur Eiropas lielākais piesārņojums tieši Baltijas jūrā....Šķiet, VARAM ministriju tas neinteresē.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
aija ungure
2021. gada 12. jūnijā 13:32
Latvijā ir aptuveni 53 tūkstoši (53 000) lauksaimnieku (uz 2019.gadu). Nerēķinot mežsaimniekus. Nav tā kā drusku par šerpu teikt, ka 7 parakstījušās organizācijas pārstāv lauksaimniekus un mežsaimniekus? Lielos gan...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita Biseniece
2021. gada 12. jūnijā 19:46
Re kā, re kā! 67% mežu... LVM plus daži privāti meži, kas pieder LVM funkcionāriem privātā kārtā... Tā tie procenti salasās!! Nu, esiet reiz godīgi un patiesi domājiet par nākotni, gan mežu, gan dabas vispār! Nevis atkal kuriniet stratēģijas, izmantojot to, ka par ministru kļuvis jauns cilvēks!!!! Nekasieties ar vides aizstāvjiem, viņiem ir ilgtspējīgs skatījums uz lietām, uzklausiet viņus un savā rīcībā kļūstiet kaut cik citas dzīvas radības un viņu tiesības dzīvot cienoši, tad viss būs kārtībā! Nebūs jāveltī laiks šādām nekaunīgām izdarībām, jo citādi tās diemžēl nav saucamas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Artis Auziņš
2021. gada 12. jūnijā 22:47
> Anita Biseniece. Nevajag tā nervozēt. Peļņu viņi var gūt tikai tad, ja ar vidi viss kārtībā (realitātē, ne uz papīra). Šķiet, ka tie, kas ir neapmierināti nav biznesmeņi, kas izposta un pārceļas citur. Ierēdņi gan mainīsies un vairs neatbildēs par iepriekšējo nedarbiem, vīzijām un skatījumiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita Biseniece
2021. gada 13. jūnijā 02:55
Artis Auziņš. Pirmkārt, mēs nerunājam par Homo sapiens PEĻŅU un NAAAAAUDU. Runājam par to, ka šia nožēlojamai sugai ir jarīkojas tā, lai bez tās arī citas sugas varētu dzīvot un turināt izdzīvot. Katrai no tām ir vajadzigs noteikts apstākļu diapazons. Savas PEEEĻŅAS dēļ nav tiesību atņemt iespēju dzīvot tām. Bet diemžēl, jā, viss ir savā starp saistīts, taču tiemzaļknābīšiem, kas tagad ir pie ruļļiem, par to nav ne mazākās izpratnes. Piemēram, par to, ka mizgrauzis valsts mežā savairojas un iznicina vienu no galvenajiem PEEEĻŅAS avotiem egļu monokultūras tādēļ, ka nav ievēroti elementārie mežkopibas pamati. Egli nedrīkst audzēt monokultūrā un nedrīkst arī HARVESTERA dēļ, kā man paskaidro LVM, izzāģēt šais audzēs visus krūmus, kuros dzīvo sīkie putni, kas izēstu šos kukaiņus un egles paliktu sveikas un veselas. Ja konvencionālās lauksaimniecības dēļ iznīks bites, neviens PEEEĻŅAS kārotājs nebus spējīgs ar otiņu bizenēt apkārt un appputeksnēt visus sev un citām radībām nepieciešamos augus. Nu, tas vispār absurds- labības laukā ieiet suns, noindējas, visi cilvēki, kas saskaras ar šo lauku saindējas, bet tur tiek audzēta MAIZE, ko paši ēdam... Tad ko audzējam- labu veselīgu ēdienu, indi vai ko???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi