Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
cielava
2021. gada 8. jūnijā 07:20
Ja Saeimas deputāti var veselu gadu strādāt attālināti, tad kāpēc Lembergs pašvaldībā nevar strādāt attālināti??? Tauta viņu ir ievēlējusi un viņam ir jādod iespēja strādāt. Vēl tiesāšanās nav beigusies, vēl galīgais spriedums nav pieņemts un viņš cietumā atrodas, kā politieslodzītais. Kā mums Saeimā krimināli apsūdzēti deputāti it kā strādā, kā Saeimā var atrasties deputāti, kuri ir izstājušies no politiskās partijas no kuras startēja vēlēšanās, atteikties no priekšvēlēšanu dotiem solījumiem, atteikties no partijas programmas un t.t.. Tā ir vēlētāju apkrāpšana augstākajā līmenī, viņiem būtu jānoliek vēlētāju dotais Saeimas deputāta mandāts. Bet nekas nenotiek, viņi brīvi veido savas apvienības, klubus, atbalsta pulciņus Saeimā, iestājās citās partijās, par ko Saeimas vēlētājs nav balsojis. Tas ir totāls nihilisms pret demokrātiju, pret vēlēšanu sistēmu, pret vēlētāju. Mandātu būt par Saeimas deputātu vai pašvaldības deputātu var dot tikai vēlētājs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
krauklitis6
2021. gada 8. jūnijā 09:16
Ventspilnieki uzticīgi vēlē par cietumā sēdošo mēra amata kandidātu. Dzīva anekdote. 2 lietas pasaulē ir bezgalīgas - visums un cilvēku stulbums.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Guntis Stamers
2021. gada 9. jūnijā 10:38
Kāds VARAM varētu izlasīt Pašvaldības domes vēlēšanu likuma 9.pantu: "9. pants. (1) Domes vēlēšanām nevar pieteikt par kandidātiem un domē nevar ievēlēt personas: 1) kuras izcieš sodu brīvības atņemšanas vietās; 3) kuras ir sodītas par smagu vai sevišķi smagu noziegumu, izņemot personas, kuras ir reabilitētas vai kurām sodāmība dzēsta vai noņemta". Kā zināms tiesa 22. februārī 22. februārī, pasludināja saīsināto spriedumu Aivara Lemberga tiesas prāvā. Rīgas apgabaltiesa Lembergam piesprieda piecus gadus cietumā, 20 000 eiro naudas sodu un mantas konfiskāciju. Kas te vēl nav skaidrs? Kā Lembergs vispār varēja kandidēt?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi