Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
andypain
2021. gada 28. aprīlī 13:22
Par to ka nonāca ziņās sitīs vēl
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
jedi
2021. gada 28. aprīlī 17:45
Tie kas audzina bērnus saprot, ka bērni savus vecākus bieži vien neklausa un pārbauda robežas. Nu kurš bērns un it sevišķi tīnis ies klausīties savus semčus? Tu vari runāt ar bērnu cik gribi - pa vienu ausi iekšā, pa otru āră. Savukārt kāds skarbāks vārds vai dr. Bērziņš disciplīnu sīkajam liek ievērot. Protams tas neaatiecas uz pataloģiskiem gadījumiem kad kliegšana un sišana ir ikdiena.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Jānis
2021. gada 29. aprīlī 09:09
Uzšaut ar siksnu nav nekas slikts. Profilaksei. Savādāk nav klausīšanas. Es pats tiku sists, par ko es esmu pateicīgs mātei, jo tā viņa deva savu ieguldījumu sabiedriskās kārtības nodrošināšanas darbā. Un tā es tapu par likumpaklausīgu un pilnvērtīgu sabiedrības locekli. Raugat, kādi garīgie kropļi aug ar "pareizajām" audzināšanas metodēm - neciena vecākus cilvēkus, aizñemti tikai ar sevi, savām interesēm, komfortu, neieraugot neko sev apkārt - ka viņi nav vieni uz šīs planētas, turklāt vislabākie, visskaistākie, visgudrākie un vismīļākie... Izlaisto narcisu un egoistu paaudze...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Skaidrīte Šmigāne
2021. gada 29. aprīlī 18:01
Vai šī ziņa ir svarīga ar to, ka video ievietots tik tok vai ar to, ka sit bērnu? Rodas sajūta, ka pirmais. Pirms kāda laika jauns.lv neatlaidīgi reklamēja tinder, tagad tiek reklamēts tik tok, kura nioderība ir apaļa 0, jo video jau gadiem ilgi var publicēt jebkurā sociālajā tīklā, bet tas tiek pasniegts kā kas jauns un neredzēts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi