Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Vālodzis Ezers
2021. gada 9. martā 17:55
"Pastāvēs, kas pārvērtīsies" - tas nu it kā nebūtu nekas jauns. Ja mēs dzīvotu tikai pēc standarta un definīcijas, nebūtu ne relativitātes teorijas, ne teorijas par Kosmosa melno caurumu radiācijas, nebūtu Andalūzijas suņa un nebūtu Pikaso. Kas, ellē, ir tas, kas izdzēsa Hermaņa viedokli? Un nevajag tikai tagad laist basņas, ka fasebook translation pārāk burtiski iztulkoja vārdkopu "Kultūrkapitāla fonda mafija".
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vārda brīvība
2021. gada 9. martā 23:10
80 to gadu beigās mēs vārda brīvību novērtējām, jo tauta bija smacēta teju 40 gadus. No klusām sarunām virtuvēs tā izgāja pamazām ielās... Šobrīd liela daļa sabiedrības to pat nenovērtē, un rodas sajūta, ka daudzi pat alkst dzirdēt tikai "pareizos" vārdus no "augšas". Domāšana atslēgta...tiktoki, feisbuki...??? Bet viss attīstās pa spirāli, laikam atkal mums jāapdedzinās, vai no kāda kārīgi "jāatraujas", lai sāktu novērtēt un cīnīties par pamatvērtībām... Pareizi rakstā teikts - pazaudēsim vārda brīvību, pazaudēsim neatkarību, jo mūsu neatkarība aizsākās 1987.gada 14.jūnijā tieši ar pirmajām publiskajām vārda brīvības izpausmēm!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vārda brīvība
2021. gada 9. martā 23:41
To Vālodzis Ezers. Es domāju, ka tie, kas ņēma dalību Hermaņa posta izdzēšanā facebook, nebūta nav tālu stāvoši no personas, ar kuru šajā rakstā tiekas Hermaņa kungs... vismaz ideoloģiskā līmenī... BET, Es ļoti, ļoti ceru, ka kļūdos, un tas, ko teica prezidents, ka viņš tā patiesi domā un darīs visu, lai to īstenotu dzīvē!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
JM
2021. gada 10. martā 03:31
«mākslas brīvības robežas ir pat plašākas nekā vārda brīvības robežas”
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi