Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
Bruklins
2021. gada 9. martā 16:33
Man loti zel latvija.lv un eveslibas sistemu. Vinam tas bus loti liels stress, vel nobruks, un vakcinejamais paliks rinda gaidot stundam kabineta, kamer anketu aizpildis.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Bruklins
2021. gada 9. martā 16:34
Ar vakcināciju iet tik lēni jo: - nav kas to dara. Visi ārsti un māsas ir noslogoti paši par sevi. Aizstāj kolēģus kuriem covid-19, ikdienas ambulatorās pieņemšanas utt. Jūs gribētu lai jums atceļ mēnesi un vairāk gaidīto USG, lai ārsts varētu vakcinēt? -Nav telpu. Poliklinas un slimnīcas organizē vakcinācijas kabinetus kā nu māk. Lai veiktu vakcināciju ir jāatbrīvo jauns kabinets (ikdienas pacientu pieņemšanas nedrīkst būt tur pat kur vakcinē) vajadzīga vieta kur 15 min pēc vakcīnas novēro pacientu un tas viss ievērojot 2 m distanci. - ierīču trūkums. Vajadzīgs ledusskapis kur uzglabāt vakcīnu, dators kurā savaldīt informāciju, interneta pieslēgums jaunizveidotajā kabineta un citas tehniskas lietas. Tam pašam ledusskapim ir jābūt paredzētām vakcīnu glabāšanai un pārbaudītam, ar serfikātu no medicīnas ierīču akreditācijas firmas. Jā tas var būt parast ledusskapis, bet jāizsauc tehniķis kurš veic validāciju un pārbaudi. Nebūs kaut kas kā vajag dabūs pa galvu no Veselības inspekcijas. -pacienti paši neierodas vai kad izsauc atsakās. Tagad vakcinē seniorus 70+. Viņiem piezvana pasaka kur jābūt un cikos, bet dažiem sākas - a tuvāk nav? Es nevaru aiziet, es pārdomāju un negribu utt. Pēc tam dienas beigās meklē cilvēkus kuri var ātri atskriet un izlietot pāri palikušas 1-3 devas. Lai vakcinācija notiktu kā citas valstīs, ātrāk un ekonomiskā būtu tam jāatvēl kāda sport halle, koncertzāle vai kas cits liela izmēra. Tā nauda ko tagad iegrūž lai izveidotu simtiem mazus vakcinācijas kabinetus varētu tik izlietota arī lietderīgāk. Kā ari valdība tagad izdomāja apmaksāt tiem kuri vakcinē kursus kur iemāca kā vakcinē un pastāsta par vakcīnu. Bet mēs jau vakcinējam 😂 ko tur vairāk stāstīt? Tad jau laikam uzzināsim ko darām nepareizi vai arī vēlreiz liks izlasīt visiem ZVA pieejamo vakcīnas lietošanas pamācību. Un par to visu 100 000. Kādai ir jābūt 8 stundu garai izglītības programmai pa 100k. Zeru ka tur būs tādi PowerPoint efekti par tiem vēl domāšu mēnesi pēc tam.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Arturs Kindzuls
2021. gada 9. martā 16:41
MOSTIETIES! IESPUNDĒS UZ VISU LAIKU NO 15.03.2021. VAJAG TIKAI VIENU REIZI PIEĻAUT, KAD IZMANTOS NEMITĪGI "LOCKDOWN", GATAVOJATIES "SHOT DOWN", PĒC KĀ BANKAS SĀKS ATŅĒMT MŪSU ĪPAŠUMUS. TAD BEZ "BIG BANG" NEIZTIKT!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Oskars Vīgerts
2021. gada 9. martā 23:02
Joprojām nesaprotu, ko viņš pīpē...!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Oskars Vīgerts
2021. gada 9. martā 23:04
Viņš vispār zin, ko cilvēki par viņu domā???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ināra Laura
2021. gada 9. martā 23:22
Par vakcināciju runā jau vismaz 4 mēnešus. Vai nebija pietiekams laiks, lai izdomātu? Un, vai par to jābažījas premjeram? Vai Veselības ministrija ar dārgo piedēkli "Vakcinācijas biroju" jau likvidēti? Vai tas nav viņu pienākums un vai viņi par to nesaņem vairāk kā dāsno atalgojumu? Ko tas vakcinācijas birojs tērē naudu uz kautkādu tur vakcināvcijas avīzi, kura neko nemainīs? Kariņ! Laiks atlaist vakcinācijas biroju un nomainīt Veselības ministru! Pauļuts jau pierādījis, ka viņam šis darbs nav pa spēkam!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Austris Zalužinskis
2021. gada 10. martā 05:13
Jābūt galīgi stulbam,lai laistu savā organismā indi,pēc kuras nav spējīgs palīdzēt neviens mediķis!Kāpēc viņi noklusē,ka ar vakcīnām notiek cilvēku samazināšana???pēc tās vakcīnas paliec vai nu kroplis,vai mirsti,trešā ceļa nav,viss balstās uz meliem!Ķīnā aizliedza bezjēdzīgos testus,un Covid pazuda!To var redzēt pasaules statistikā.Un ticēt tam,ka šie rūpējas par mūsu veselību?Tas ir apsmiekls,viņiem dziļi nošpļauties par tautu,kura vajadzīga tik priekš nodokļiem un soda maksām!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi