Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Zita Pluumiite
2021. gada 26. februārī 09:31
tieshaam mani izbriina,ka pajautaajot kaadam kaa teerees to naudu,tad plaani jau ir gatavi,un sapnju kalni jau uzcelti.domaaju ,ka liela dalja naudas jau apriilii buus atpakalj valsts kasee un maijaa jau buus jauns gaudotaaju pulks,ka viss ir slikti. tas lielaakoties ir taapeec,ka daljai sabiedriibas ir sekla domaashana.taadas gjimenes modelis dziivo no -liidz.vai tieshaam neva buut neviens liekaaks eiro..? man pashai ir 4 beerni,neesmu no turiigaakajaam gjimeneem un neesmu arii truuciiga,beerniem ir viss nepiecieshamais un arii pa kaadai lietai ko tieshaam sirsninja kaaro,bet es neuzskatu ,ka man tagad buutu jaapmierina katra vinju veelme,jo vinju domas un veelmes lidinaas ar veeja spaarniem ,un ja ,es taas neslaapeeshu tad vinjiem buus daudz nekam nevajadziigu lietu,kuras pashiem buus nevajadziigas.piemeeram beerns ir futbola fans (9gadi)bija izdomaajis ,ka grib bumbu,raada man maksaa 110eiro???????nopietni......ok firmas veikals un brenda bumba klaat veel akcija.tad nu naakaas skaidrot,ka vinjam laukaa jau 5 bumbas ir nozaktas vai nozaudeetas,ko vinjsh ar taadu dariis.bumbu protams nopirku tikai daudz leetaaku,un skaidroju ,ka pa ietaupijaam daudz naudu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Baiba Rumba
2021. gada 26. februārī 09:53
Kā neviens nemāca, ko var iesākt katru mēnesi ar 11.38eur???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Zita Pluumiite
2021. gada 26. februārī 09:59
kad man bija 1 beerns mees pa to naudinju pirkaam mantas,beernam ljoti patika hotweels mashiiniites tad nu pirkaam taas vai kaadu citu rotaljlietu,naudinja tieshaam neliela,bet beernam priecinjsh arii par niecinjiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aivars Bautris
2021. gada 26. februārī 11:46
Bail iedomāties kas notiks , ja tie kuri ir tā nokreņķējušies par pieciem simtiem EURO piekļūs informācijai kaut vai vakcinācijas biroja darbību. Ka vēl kāds neaiziet mūžībā ar sirdstrieku no pārāk lieliem emocionālajiem satricinājumiem un eposs par patiesi iespaidīgu summu izniekošanu paliek neuzrakstīts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi