Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Esli
2021. gada 9. februārī 18:52
Protams, tikai Latvijā ir covid un tikai Latvijā nabaga frizierīšiem nav darba un valdība ir vainīga. Apkārt paskatījušies esat? Neesat ievērojuši, ka citas valstis ir tādā un vēl sliktākā situācijā?? Cik var maurot pa labi un pa kreisi! Esmu friziere Īrijā. 2020.gadā strādāt nedrīkstēju kopumā pus gadu. Šogad nu jau divus mēnešus, bet stabili, ka būs trešais bez darba. Nečīkstu, bet iestājos augstskolā un eju uz priekšu. Vai mums ir valsts atbalsts - jā. Kur atbalsts radās? No manis pašas iepriekš maksātiem nodokļiem. LV milzīga daļa skaistumkopšanas nodokļus nemaksā. Ko tad kliedz? Ko prasa? No kādiem līdzekļiem lai valsts palìdz? No kurienes, jūsuprāt, šī palīdzības nauda nāk? No tiem, kas maksā nodokļus. Ejiet, strādājiet citās nozarēs, darbojieties, pārkvalificējieties - kur problēma??? Visā pasaulē šis ir!!! Jums liekas, tagad slikti? Jo ilgāk šis ies(pateicotiem muļķiem kas neievēro noteikumus!!) Jo dziļākā ekonomiskā bedrē būsim pēc šī visa. Tas nozīmē, ka DAUDZIEM darba nebūs, pat ja strādāt būs ļauts. Tiem, kas nepārkvalificēsies - tie kritīs. Domājiet ar galvu un pietiek bļaut. Galu galā normālam, pieaugušam cilvēkam arī būtu jāsaprot, ka ir jākrāj nebaltai dienai..
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Futs Bols
2021. gada 9. februārī 21:00
Kāpēc šajā portālā 2x dienā raksta par skaistumkopšanas nozares problēmām? Citiem arī nav viegli.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
ilona sekretare
2021. gada 9. februārī 21:06
Eslija. Tāpēc esi aiztinusies no Latvijas, lai saņemtu sociālos pabalstus Īrijā. Ko aizbrauci???? Varēji stradat Latvijā un maksāt nodokļus
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Esli
2021. gada 9. februārī 21:14
Haha Ilona, Jūs noteikti zināt manu situāciju, tāpēc varat gudri spriest. Es ilgus gadus arī strādāju Latvijā un, tavu pārsteigumu, vienmēr un visos darbos esmu maksājusi nodokļus. Zināt, kāpēc? Jo man ir galva uz pleciem un dzīvoju ar rūpēm par rītdienu, nevis tikai bāzt kabatā šodien, bet lai rīt kabatās vējš svilpo. Šis uzbrauciens - ko tad aiztinies - ir tik vecs kā pasaule un vairs nav oriğināls. Jums būs jāizdomā kas jauns! Ne visi cilvēki pārceļas uz citām valstīm skrienot pēc naudas, bet Jūs drošvien spriežat pēc situācijas pēc savas vērtību skalas. Lai arī izdodas turpmāk!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
ilona sekretare
2021. gada 9. februārī 22:01
Haha esli. Tieši tapēc sēzam uz salas un apceļam tiem kam grūti Latvijā. Neziniet situāciju,nemuldiet. Pat ja arī maksāji nodokļus, ar to palīdzību tik elektrībai pietiek. Nu bet veselais slimo nesapratīs. Dzīvojiet Īrijāun neapceliet tos, kuri maksā nodokļus Latvijā, lai jūs atbraucot varētu izmantot pakalpojumus par velti.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Esli
2021. gada 9. februārī 23:04
Ilona, vai Jums tiešām šķiet, ka Īrijā dīkstāves pabalsts zelta dzīvi nodrošina? Būsiet nepareizi dzirdējusi. Es neteicu, ka ir viegli. Ne LV, ne šeit. Runa ir par to, ka ir jāskatās uz priekšu ar kritisku aci un jāsaprot, ka neviena valdìba un neviens cits mūs no bedres neizvilks - tikai mēs paši. Un ar ekonomisko lejupslīdi būs tikai sliktāk. Tie, kas šobrīd kauc, būs tie paši, kas šturmēs bezdarbnieku rindas, kad pandēmija pāries un ekonomika būs bedrē. Jārīkojas un jāskatās uz citu kvalifikāciju ir tagad. Ko tad tùrisma industrijā strādājošajiem teikt?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi