Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Svētais Naivums
2020. gada 30. oktobrī 13:36
> Ādolfs Nāks Šodien 13:12, Ivars Magone Šodien 13:19. Jūsējiem diviem ir smadzenes jāpārstāda, vai jāveic lobotomija. Tas, ka ir kāda cilvēku grupa, kurējā nekādi nespēj uztvert prezidenta teikto( tapēc, ka ir imbicīļi un domātnespējīgi subjekti)nebūt nenozīmē ka prezidents ir slikts. Tas nozīmē, ka daži indivīdi ir tik neizglītoti un aprobežoti, ka nespēj uztvert, ko prezidents saprotāmā valodā pauž.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
EjTakTu
2020. gada 30. oktobrī 13:47
Tāpat tika noslepenotas Baltijas ceļa svinības Grenctālē. Pē prezidenta kancelejas lūguma vietējie masu mēdiji neziņoja par gaidāmajām svinībām līdz pat pēdējās dienas pusdienslaikam, jo redzējieties, kāds baidās par tās personas drošību, kura nevienu neimnteresē. Tik lieluma mānija. Pēcāk leišu braļukas un dižpilsētas atspoguļotāji brīnijās, kāpēc tik maz ļaužu no Latvijas puses pasākumā bijis...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Oliniete
2020. gada 30. oktobrī 22:49
to Pietiek. Saviem vārdiem atstāstu asprātīgu un ļoti trāpīgu Twiterziņu: FAKTS: visi ārsti, zinātnieki, politiķi visās 180 pasaules valstīs biedē ar viltus vīrusu, lai Juri no Ainažiem piespiestu valkāt masku.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi