Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Murmulis
2020. gada 1. oktobrī 11:34
Pareizticīgie demonologi uzskata, ka NLO ir dēmonisks izcelsmes raksturs. Ekzorcisti ir redzējuši visādus brīnumus. Cilvēki ne tikai levitē, bet tos vairāki stipri cilvēki nevar noturēt, pašaizdegšanās, fantomi, priekšmetu pārvietošanās. Bet jautājums, kāds tam sakars ar kristietību - Kristu kā glābēju un pestītāju. Pievēršanās citplanētiešu meklējumiem ir jaunā reliģija, kas noliedz Dievu un ved cilvēkus maldos - nevis Dievs, bet citplanētieši radījuši cilvēku. Bet jautājums, kurš ir radījis citplanētiešus? Dzīvību nevienam zinātniekam bioreaktoros radīt no vielām nav bijis iespējams. Tā pat lēciena posms uz homo sapiens nav atrasts. Pat, ja to atrod, Bībeles Radīšanas grāmata neizslēdz šādus "pīšļus", kam iedots pamats, lai Dievs iepūstu un radītu dvēseli un garu - tas, kas padara cilvēku par cilvēku. Kopoties, ēst, dzert, kakāt māk visas būtnes. Radīt dzeju, poēziju, filozofiju, apstrakcijas, domāt par Dievu, rīkoties ar agape beznosacījuma, ne instinktos vadītu mīlestību var tikai cilvēks, pilnīgi rikojoties pretēji bioloģijai - mīlot savus ienaidniekus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Murmulis
2020. gada 1. oktobrī 11:45
Un kā pierādījums, ka Dievs ir radījis cilvēku - arī brīvs ir tikai cilvēks - viņam ir iespēja rīkoties pilnīgi pretēji apstākļu nolemtai determinētībai - vieni apstākļi, materiālā situācija, raksturs un audzināšana, - rodas gan prostitūtas un recidīvisti gan klostera cilvēki un mecenāti.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Rikijs Kalns
2020. gada 1. oktobrī 13:58
Pastāvēs,kas mainīsies! / J.Rainis/ Visam savs laiks un būtu pilnīgi aplami iedomāties,ka šo dienu gudrības,būs mūžīgas! Viss šajā pasaulē ir cīņa un lai šiem celmlaužiem veicas! No Vanaga atdalīsies arī citi garīznieki un tas tikai normāli!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Normunds Novads
2020. gada 1. oktobrī 19:34
Drīz būs atkal jauna, kārtējā stilīga sekta ar stilīgiem mācītājiem un jauniešiem. Un lielu Noasa šķirstsm līdzīgu namu. Tusiņiem :) Nu kamer nekāš pārāk daudz naudas un netiek aiztikti mazi bērni un pūkaini dzīvnieciņi -viss ok. :) Lai tak zemnieki izklaidējas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Mara Brige
2020. gada 1. oktobrī 20:04
Baznīcai šādi jautājumi nav jāievieš tautā, jo reliģija saistās ar ticību. Kaut kam skaidram un saprotamam ir jātic. Galdiņa griešana lai paliek Blavatskai un Keisijam. Cilvēki visi nav stipri garā, var jūsu virziena dēļ izbeigt dzīvi ar suicīdu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem

Autorizēties
Komentāru noteikumi